torstai 26. marraskuuta 2009

Masiina

On tullut pariinkin otteeseen harmiteltua ettei meillä ole skanneria. Nyt on! Isännän huoneen työpöydällä kököttää nyt laitteista mahtavin, tulostaa, kopioi ja skannaa. Tärkein ominaisuus langattomuus. Neljän läppärin taloudessa aika kätevää. Vielä kun maltan opetella käyttämään. Vaan joudutte tekin, lukijat tämän koneen uhriksi. Nyt saan skannattua kaikkien rakastamat lapsista otetut joulukorttikuvat koneelle ja laitettua ne blogiin. Tiedän ettette malta odottaa :DEilinen päivä meni kyläillessä. Ihana tavata ystäviä pitkästä aikaa. Aamulla oli mukana kuopus ja illalla eskarilainen. Aamun kyläpaikasta sain nimipäivälahjaksi näin ihanat sydämet. Toinen pääsi esille tuvan astiakaappiin ja toinen salin klahvilipastoon.

Kiitos ystäväni!
7 kommenttia:

 1. Emme malta odottaa :-)

  En myöskään malta odottaa, että päästäisiin napsimaan tämän vuoden kuvia. Pojan puku pitäisi ensin isontaa...

  VastaaPoista
 2. Vielä lisään, meillä on ihan samannäköinen ja värinen lipasto, on miehen isoisän tekemä joskus 1900-luvun alussa.

  VastaaPoista
 3. Kätsä toi langaton skanneri.

  Niin ja myöhästyneet nimpparionnittelut!

  VastaaPoista
 4. Oi miten kauniit sydämmet! Onko ne huovutettua villaa?

  VastaaPoista
 5. Katri: meidän lipasto on kirpparilta. Silti yksi rakkaimmista huonekaluista. Voin vaan kuvitella kuinka rakas olisi jos olisi isoisän tekemä.

  Olivieno: Sydämet taitaa olla tehty sellaisesta valmiista levystä. Paksumpaa kuin kangas. Ovat oikeasti vielä kauniimmat kuin kuvissa.

  Vekarus: Meillä myös pitäisi ottaa kuvat. Ei vaan taida isommat lapset enää suostua.

  VastaaPoista
 6. Meillä on myös tuollainen langaton skanneri/tulostin/faxi/kopiokone. Mies pyörittää firmaa kotoa käsin, joten kaikkia toimintoja käytetään päivittäin :) Tosi kätevä ja käyttäminen on helppoa, vaikken ole koskaan lukenut sitä 500-sivun paksuista ohjekirjaa. Harmi vain, että se ei mahdu mihinkään kaappiin piiloon vaan on tällä hetkellä eteisessä.

  VastaaPoista
 7. Saara, Björn ja Joas: Meilläkin se tuli lähinnä miehen työkäyttöön, toimisto löytyy meilläkin kotoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)