torstai 12. marraskuuta 2009

Kirpparikierroksella

Eilinen päivä oli varattu kirppareilla kiertelyyn. Pitkästä aikaa. Tarkoitus oli viedä kuopus ensin Mll:n hoitopaikkaan, mutta koska se oli menossa poikkeuksellisesti kiinni jo parin tunnin päästä, otin pojan mukaan. Yllättävän hyvin jaksoi olla mukana.

Ensin käytiin kierrätyskeskus Patinassa. Joulutavarat oli tulleet esille sinnekin. Mukaan lähti tämä suloinen tonttu.

Isot kynttilät olivat vain euron kappale. Tingin vaatimuksistani valkoisen värin suhteen ja ostin nämä kaksi.
Lasikello nyt vaan tuntui sopivan meille. Ripustusnaru varmaan vaihtuu ja kellokin vaatii vielä pesua.

Mäntykehyksinen peili oli ihan pakko ostaa tuunattavaksi. Tuunaksesta onkin ollut puhetta mm. ruusutapettia blogissa. Itse olen sitä mieltä, että tuunauksella en pilaa vanhoja huonekaluja, mutta uusilla ei niin väliä. Nykyajan tusinatavara mäntykalusteet on oiva kohde pieneen fixailuun ja muutokseen. Tämän peilin aion petsata ja lakata ja toivon siihen löytyvän vielä pari koristettakin. Saa sitten alkaa alla olevan lipaston kaveriksi. Lipasto on joskus maalattu valkoiseksi, mutta tarkoitus on kaivaa petsi ja lakkapinta joskus esiin. Tuo peilin lasi on siis ehjä vaikka kuvassa näyttääkin pilalliselta. Kävin huurruttamassa peilin lasikuistille, sillä meidän makuuhuoneemme saa pysyä vielä pois blogista. Lähinnä sen takia, että se on enemmän varasto kuin mitään muuta.

Näiden lisäksi löysin yhdeltä kirpparilta muoveissaan olevan uuden Kimble-pelin ja Risto Räppääjä-dvd:n. Näistä ei kuvia sillä menivät jo joululahjasäkkiin piiloon. Tulevat lahjaksi meidän pojille. Kirppareiden vaatetarjontaakin ehdittiin silmäillä. Pettymyshän se taas oli. Kovin kulunutta tai sitten hinnat sitä luokkaa että mieluummin ostan uuden. Tämä nimenomaan poikien vaatteissa, tytöille kun en etsi. En kyllä yhtään ihmettele miksi omien poikien vaatteet menee kirpparilla kaupaksi heti. Vien vain hyväkuntoiset ja myyn pois pilkkahinnalla. Kunhan ei vain tarvitse kantaa siitä takaisin kotiin.


6 kommenttia:

 1. Tuo lasikello oli todella hyvä löytö;-) tuosta tulee varmasti todella kaunis putsailujesi jälkeen!
  ps. ihana blogi tämä, kiva että löysin tänne!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Aamunkukka: Mukava kuulla että pidät blogistani. Taidan minäkin nykyään olla omassasi vakiovieras :)

  VastaaPoista
 3. Mukavia löytöjä olet tehnyt, varsinki se lasikello.
  Olen samaa mieltä, että kirpparilta ei taho löytyä pojille vaatteita, siis hyviä halvalla.

  VastaaPoista
 4. Hienoja löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 5. Hyviä löytöjä. varsinkin ne joululahjoiksi vilahtaneet. Ihan ajatusta, kun kerta olivat vielä muoveissa. kannatan !!! Meillä on myös vanhoja huonekaluja, joihin ei maali koske, korkeintaan oikea petsi. Mutta uudempia voi maalailla. Ja tiedätkö mitä! Ulkona lyhdyissä voi pimeällä polttaa vaikka minkä värisiä kynttiölöitä! sieltä ei kynttilän väri pistä silmään. Itse olen myös kiinnittänyt huomiota kirppareiden korkeisiin hintoihin. Tarkoitushan olisi päästä eroon tavaroista, mutta kun pakkaa osa käytetty maksaa enemmän kuin uusi!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)