maanantai 9. marraskuuta 2009

Sorruin!

Nuorimmat pojat ovat innostuneet legoista. Nimenomaan niistä pienistä. Niillä rakennetaan joka päivä, onneksi niitä on jo jonkunlaisesti kertynyt laatikoihin.
Koska legoja kuitenkaan ei ole ikinä liikaa, ostin pojille tällaisen joulukalenterin. Vaikka olen vannonut, että ei meille. Hairahduksen vakavuuttaa onneksi lieventää se, että pojat eivät saa tätä tällaisenaan. Puran osiin ja saavat sitten joinain aamuina tontun pussiin lego-yllätyksen. Äitini on perinteisesti ostanut kaikille lapsille suklaakalenterit vaikka tontun pussi on ollut kaikille. Katsotaan miten tänä vuonna.Legot kaipasivat pientä siivousta ja siinä sitä tehdessäni otin sivuun nämä oman lapsuuden Fabuland-legot. Näistä en kyllä ole ihan varma onko osa siskon? Huuda sisko hep jos näin on!

Nämä nyt ainakin ovat 70-luvulta. Ihmishahmot olivat silloin tämän näköisiä. Käsien liikkuvat osat ovat melkein kaikki hukassa. Se vähän harmittaa. Kasvonpiirteet ovat aika kuluneita, mutta kyllä sieltä löytyi jopa silmälasipäinen isoäiti. Paljon enempää ei lapsuuteni legoja ole tallessa.

Isänpäivä vietettiin mummolassa. Mamma ja pappa oli laittaneet lapsille pikkujoulut ja niihin kuului tietysti kuusen koristelu. Hyvää harjoitusta lähenevään oikeaan jouluun.

Sitten salaisuus, allekirjoittanut täyttää tänään 38-vuotta! Eihän kerrota kellekään, eihän? Noin kamalan vanha!
17 kommenttia:

 1. Mikäs vanha se on! Onnea!

  Hui, meillä ei ihan ole vielä noin paljon legoja. Mutta jos kerran ovat päivittäisessä käytössä niin tarvitaanhan niitä sitten ja uusilla on kiva aina leikkiä.

  VastaaPoista
 2. ONNEKSI OLKOON!
  toivottelee Tuija
  Anteeksi,en aamulla yhtään muistanut,että olet niin nuori,kun soitin.Alat lähetä minun ikääni ;)

  VastaaPoista
 3. Paljon, paljon onnea!! Ei 38 ole mikään vanha, päinvastoin. Ikä on sitäpaitsi niin suhteellinen käsite, joskus tuntee itsensä hyvinkin nuoreksi ja joskus niin vanhaksi, että ota nyt siitä sitten selvää. Asenne ja elämän sisältö ratkaisee, ei vuosien määrä.

  VastaaPoista
 4. Onnea!! :o)

  Legot on ihan huippuja, meilläkin kestosuosikkeja.

  VastaaPoista
 5. Onnea!

  Legot on kyllä ihania, minä tykkään etenkin duploista. Olipa muuten hauska nähdä noita Fabuland-hahmoja ihan "livenä" kun juuri viikonloppuna löysin pussilakanan joka oli kuvioitu noilla hahmoilla.

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon! Nuorihan sinä vielä. Lähestyy vasta sitä helpompaa ikää, kun lapset ei enää tarvitse ja omat vanhemmat ei vielä...

  Legot ovat todella ihania, meillä ovat sellainen vierasvara, kun tulee pieniä vieraita, niin niillä tykkää leikkiä kaikki. Nuo Fabulandit ovat tosiaa 70 -luvulta ja harmi, kun niitä ei saa enää.

  VastaaPoista
 7. Sylintäydeltä ONNEA :)

  Meilläkin oli noita fabuland-legoja penskana ;)

  VastaaPoista
 8. Ihania vanhoja legoja!

  Niin ja paljon onnea syntymäpäivän johdosta, toivottavasti päiväsi on ollut iloa ja onnea tulvillaan ja samoiten monet tulevat päivät!

  VastaaPoista
 9. Hyvää syntymäpäivää :)

  Meilläkin on noita Fabulandeja, ne on jotenkin huippuja :D Niitä kertyi aikanaan lähes koko sarja ja odottavat vanhempieni luona, että meidän lapset vähän vielä kasvavat.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille onnitteluista! Legoja kyllä on kertynyt, onhan niitä jo 15 vuotta hankittu. Lähes kaikki on ostettu kirppareilta sekalaisissa pusseissa.
  Fabulandeihin en muuten ole kirppareilla törmännyt. Menevät kaupaksi varmaan saman tien.

  VastaaPoista
 11. Meillä myös Legot pitävät pintansa vuodesta toiseen ja Fabut ovat äidinkin suosikkeja! Elivät kulta-aikaansa muuten enemmänkin 80-luvulla, ekat setit valmistettiin 1979 ja valmistus sitten lopetettiin 1989. Ovat haluttua tavaraa ympäri maailmaa ja esim. Ruotissa kauppa käy kuumana. Tässä olisikin oiva tilaisuus pieneen uustuotantoon Legolla, kuka laittaa painostusmailia pääkonttorille? ;)

  VastaaPoista
 12. Onnea, pääsit samalle luvulle minun kanssa eli voin todeta, että olet erinomaista vuosikertaa:)

  Legot ovat kestosuosikkeja täälläkin. Ainoa mikä ärsyttää, jos sattuu astumaan sellaisen palikan päälle. Auts.

  VastaaPoista
 13. Juurikin näin Katri! Ehdottoman parasta (ja säilyvintä) vuosikertaa!! :DDDD

  VastaaPoista
 14. Paljon Onnea sinulle nuori nainen.
  Itse olen 41 v.
  Tiina

  VastaaPoista
 15. Onnea myöhästyneesti! Mikään vanha ole..pöh ja höh! :)

  Lego-kalenteria minkäin harkitsen. Tytöille tulee itsetehdyt, mutta poika toivoo legon kalenteria ja mietin, että meneekö hinta samoihin jos alkaa itse legopaketteja pussukoihin ostelemaan. Mietitään vielä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)