lauantai 7. maaliskuuta 2015

Vielä ehdit osallistua Milka-Oreon arvontaan

Arvonta-aikaa sunnuntai-iltaan saakka. Osallistumaan pääset tästä.  Tai voit klikata tuossa oikealla keikkuvaa suklaan kuvaa.

Aina kun käyn Tallinnassa omalla autolla, pitää päästä paikalliseen ruokakauppaan. Yhteen sellaiseen minulla on jopa kanta-asiakaskortti. On siitä ollut hyötyäkin. Tälläkin reissulla taisi tulla säästöä muutama euro. Mutta säästöistä viis, aina pitää tuoda jotain sellaista jota ei omasta lähkaupasta löydy. Teetä toin taas niin että riittää seuraavana reissuun. Basilur-teetä kai saa Suomestakin. Itselleni toin ihanan peltipurkin takia Basilur frosty afternoon teetä.
 Maustetut teet ei ole oikein mun juttu, mutta Basilur tekee poikkeuksen. Siinä maut ovat aitoja eivät luontaisen kaltaisia esansseja. Frosty afternoonissa on ceylonin teetä, ruiskaunokin kukkia (valkoisia ja sinisiä), passionhedelmää ja appelsiinia. Juon tässä samalla ensimmäistä kupillista, ja voin kertoa että hyvää on. Tallinnassa Basiluria saa ainakin Rimi-kaupoista.
 Mies suuntaa taas jonnekin aivan muualle kuin suklaa- tai teehyllylle. Hänen suosikkejaan on virolaiset hapankurkut. Ja on ne hyviä. Aidosti hapattamalla tehtyjä ja sen huomaa mausta. Meillä menee tuollainen purkki vajaassa viikossa. Olisi pitänyt tuoda enemmän kuin kaksi tölkkiä.
Ja jos hinnat kiinnostaa niin 100g teetä maksoi 4,79e ja hapankurkut 1,89e.

4 kommenttia:

 1. On tosiaan kauniit purkit. Itsekin ostan usein juuri matkoilta suklaata, keksejä, teetä tms. purkkien takia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis pakkaus minullekin hyvä ostokriteeri.

   Poista
 2. Onpa tosiaan kaunis purkki. Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää naistenpäivää sinnekin.

   Poista

Kiitos kommenteista :)