lauantai 7. helmikuuta 2015

Laiskimukset, ylös!

Herranen aika kun tämä talo on täynnä laiskoja katteja. Kaksi urospuolista viettää kaiken aikansa teinipojan huoneessa, vain kylkeä kääntäen ja välillä ulos pissalle raahautuen. Ainut mikä saa aikaan virtaa on jääkaapin ovi ja kinkkupaketti. Emo ja poikasensa, Alma ja Iines ovat valloittaneet salin.

Kuule, älä viitti tulla häiritsemään. Etkö näe, että tässä on menossa tärkeä jokapäiväinen toimenpide, vatsakarvojen tuuletus. Mene pois ilmavirran tieltä.
 Hmmmm, makoisa myyräpaisti, talitiainen, metsähiiri, orava vai myyrä... Ihmisen mielestä niitä voisi metsästää myös oikeasti, eikä vain unessa!
Tälle päivälle on myös tärkeitäkin uutisia. Linnut ovat palanneet lintulaudalle! Tänään on nähty tiaiset ja harmaapäätikka. Vanhin lapsi vanheni taas vuoden. Ja mummin mussukka on tulossa yökylään, saavat vanhempansa vähän vanhenemisvapaata.

8 kommenttia:

 1. Söpöjä kissoja :) Meillekkin tulee viikonpäästä kissanpentu!Kuulen jo korvissani sen rapistelun, ropaamisen, verhoissa roikkumisen ymn mukavan jota kissanpennun elämä sisältää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Alma ei kiipeillyt verhoissa, mutta söi eräänkin sähköjohdon poikki. En jostain syystä oikein tykännyt.

   Poista
 2. Ihania laiskimuksia!

  Meidän laiskimukset on mallia teiniellit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihania, en raaskinut patistaa pihalle töihin. Teinilaiskimukset on myös ihania <3

   Poista
 3. Laiskimus loikoilee meilläkin. Tänään siivosin tiskikaappia ja olihan siellä hiirenpapanoita. Yök. Vanha herra vaan loikoilee eikä edes säikytä hiiriä. Hiekkavadillakin käy asioilla, vaikka ei olisi pakkastakaan ja voisi käydä ulkona pissalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo vanha herra selittää laiskottelun, meillä vanhin kissa on omien sanojensa mukaan eläkkeellä eikä eläkeläiset metsästä :D Ei se reppana enää kuule eikä näe hiiriä. Mutta nuoremmat voisi toimia, välikatossa on vilistänyt hiirenkoivet parina iltana.

   Poista
 4. Kylläpäs siellä vietetään kissanpäiviä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)