perjantai 28. marraskuuta 2014

Yksi pieni

Türista viime vuoden toukokuussa tuotu piskuinen jouluruusu on vankistunut jo kummasti. Nuppuja jaksoi kantaa jo viime vuonna, mutta tämän vuoden nupussa on ihan eri ryhti kuin viimeksi. Ja onpa niitä yksi enemmänkin kuin viime vuonna.
 Kukkimaan tämä ei kyllä tainnut ehtiä, mutta nuputkin on kauniita muuten niin ruskean maaston keskellä. Haravoin tuohon aiemmin syksyllä terijoensalavan lehtiä suojaksi, vielä pitäisi napata lähikuusesta pari havua jos sattuu pakkanen saapumaan näille seuduille.
Seuraavan kerran kun Türiin pääsen, voisi olla hankintavuorossa punainen jouluruusu tämän vaalean kaveriksi. Eikä toukokuuhun ole enää kuin kuutisen kuukautta. Menisipä talvi nopeasti ja vähälumisesti, toivon minä.

6 kommenttia:

 1. Selvästi viihtyy, kun on niin terhakka ja vehreä! Kannattaa istuttaa siis enemmänkin, olette hyvää jouluruusumaastoa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taimi tuli vain lätkäistyä tuohon ja olen vähän ihmeissäni miten hyvin se onkaan viihtynyt muiden kasvien varjossa. Mutta ehkä jouluruusu tykkää olla kesät muiden varjossa ja loistaa silloin kun muita kasveja ei ole. Sillä mielellä lisääkin voisi laittaa.

   Poista
 2. Ihana jouluruusu! Eilen kävin kurkkimassa omaani mutta ei nuppuja näkynyt, terhakat lehdet kuitenkin oli. Samaa minäkin toivon, menisipä talvi nopeasti ja luntakaan en kaipaa juuri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime talvi oli oikeastaan tosi kiva ilman isompaa lumikerrosta.

   Poista
 3. Kirjoittelin juuri tällä viikolla jouluruususta. Se on minulle uusi tuttavuus ja tykkään kovasti. Kivaa viikonloppua!

  http://villavalko.blogspot.fi/2014/11/jouluruusu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluruusuja onkin vilahdellut yhdessä sun toisessa blogissa, on ne kyllä kauniita ja jotenkin niin ihmeellisiä tähän aikaan vuodesta. Tulen kurkkimaan!

   Poista

Kiitos kommenteista :)