torstai 11. syyskuuta 2014

Komero

En muista olenko koskaan tarkemmin esitellyt eteisen portaiden alla olevan kiinteän komeron. Jos en ole niin nyt pääsette näkemään komeron uumeniin ensimmäistä kertaa. Komero ei ehkä ole ihan yhtä vanha kuin itse talo, mutta vanha se on. Ovesta löytyy nimi ja päivämäärä 12.12.33, lisäksi on teksti josta ei saa selvää. Komero on ulkomittoihin nähden todella tilava, ja vankkarakenteinen.
 Hyllyt on kiinteät ja maalaamattomat, sellaiseksi myös jäivät tässä remontissa. Eli komeron sisuksille en tehnyt mitään muuta kuin pesin.
 Komeron lattiasta näkee, millainen eteisen lattian maali on alunperin ollut. Sama punaruskea kuin muuallakin talossa. Lattialista on jykevää puuta kuten kaikki muukin komerossa.
 Tässä tunnistamaton teksti komeron ovesta, jos joku teistä hoksaisi mitä siinä lukee. Jotain ehkä latinaksi?
 Alma esittelee teille lopuksi eväskorin jonka löysin komeron uumenista. Olin ehtinyt unohtaa koko korin olamassaolon. Alunperin kori löytyi jostain päin taloa, kansi oli ihan romu, sen heitin pois, mutta kauniin vihreän alaosan säästin. Pesin korin samalla kuin komeronkin ja siistihän siitä tuli. Taidan ottaa ihan oikeaan käyttöön eteisessä, vaikka hanskoille.
Pesun jälkeen tapahtui rankka raakkaus komeron tavaroissa. Osa saa lähteä lopullisesti, osa mennä säilytykseen navettaan ja osa palasi takaisin. Vielä tuonne pitäisi sovitella muutama tavaraerä,  taidan tuumailla rauhassa miten se onnistunee.

2 kommenttia:

  1. Näpsäkkä komero, ja kiva kun et lähtenyt sitä maalaamaan :) Meillä tänne muuttaessamme tuli eteen se ongelma, joka tulee jokaiselle kerrostalosta muuttavalle, eli meiltä puuttui kaappeja, kaappeja ja kaappeja :D Säilytystila on tärkein asia sisustuksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näpsäkkä on :) ja piemisisn nurkkiin näköjään voi kertyä ihan mitä vaan, kuten kokonaisia koreja. Söilytystila on meilläkin ikuinen ongelma, kaappeja ja lämmintä säilytystilaa on aina liian vähän.

      Poista

Kiitos kommenteista :)