tiistai 12. elokuuta 2014

Lemppari vaatteita

Tällä kesälomalla en ole päässyt vatteilla koreilemaan. Lomailtu on lähinnä kotona, joten vaatetus on ollut sen mukainen, bikinit ja shortsit, niillä on pärjännyt paremmin kuin hyvin. Jos on tullut tarvetta poistua pihasta ruokakauppaan, on ollut helppoa heittää päälle jotain mitä on ekana käteen sattunut. Toisin sanoen, eipä ole näillä helteillä vaatteet kuluneet.

Tänään, kun lähdin asioille ihan isommallekin kirkolle, laitoin päälle kolme lempivaatetta.
 Piskuinen takki on Creamin viime kesän mallistosta. Ruskea pellavatunika Jackpotilta ja pellavacaprit kirpparilta, alunperin hennesiltä. Pellavavaatteet ovat ehdottomasti lemppareitani, viileitä helteellä (jos nyt mikään vaate on silloin vilpoinen), ulkonäkö pysyy hyvänä pesusta pesuun ja materiaali on aina ajaton.
Jalassa sateen takia ikivanhat ballerinat, uudempia en viitsinyt kastella turhanpäiten. Vaikka niinhan siinä kävi, että kun kaupunkiin asti pääsin, oli sateet jo ohi. 
Kirppareita kiersin ystävän kanssa useamman, mutta mitään erityistä en ostanut. Jotain pientä sentään mummin mussukalle, kuten kaksi tuolia ja pöydän. 

6 kommenttia:

 1. Ihana asu! Pellava on täälläkin kesän lempparimateriaali. Kun ajan pitkiä automatkoja, on pellavahousuissa - juuri tuollaisissa capreissa - miellyttävän ilmavaa, ei hiosta. Ja lampaantalja penkillä takaa, ettei inhottava tekoaineistuinkaan hiosta :-D Koskahan saadaan auto, jossa on joku luonnonmateriaalinen futon-istuin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lampaantalja muuten on yllättävästi vilpoinen helteelläkin. Auton istuimet ei tosiaan ole mistään luonnonkuiduista.

   Poista
 2. Niin oot nättinä kylillä kulkenut!

  Viimeinen kuukausi on täälläkin kuljettu lähes napa paljaana, mökillä sentään eikä cityssä. Täytyy taas arjen myötä totutella vaatteisiin. Onneksi vielä on lämmintä, niin totuttelun voi aloittaa hamosilla ja lyhythihaisilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan oikeasti vaatteisiin joutuu totuttelemaan. Nuorin poika joutui eilen laittamaan pitkät housut kouluun. Kulki aamulla kotona ne jalassa ja tuumi ettei niillä voi edes kunnolla juosta :D

   Poista
 3. Ihana kokonaisuus. Kivasti olet yhdistänyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)