maanantai 24. maaliskuuta 2014

Omat tuliaiset

Vaikka minusta on mukavaa matkustaa oman perheen kanssa, joskus toivoisin matkalle muutakin seuraa kuin pelkkiä miehiä. Voitte nimittäin vain arvata mikä huuto meillä nousee jo pelkästä ajatuksesta, että lomailuun yhdistettäisiin edes hitusen shoppailua. Kaikki perheen alaikäiset vastustavat kuorossa, ja se yksi täysi-ikäinen mies nyökyttää taustalla, ei kauppoihin. Tällä kertaa annoin periksi, emmekä menneet yhteenkään suureen ostoskeskukseen. Yhdessä pienemmässä kävimme, lähinnä ruokakaupan takia.

Ostosvastustuksesta huolimatta toin jotain pientä itselleni. Kesäaika ja sen myötä pipoton aika tarkoittaa sitä, että voin pitää hiuksia muutenkin kuin ponnarilla. Auki ne eivät ole oikeastaan koskaan, sillä en jaksa ikinä laittaa hiuksia sen kummemmin kun ei palkkatyö tai puutarhassa puurtaminen sitä vaadi. Pientä blingblingiä voi silti hiuksissa olla. Viime kesänä ostin kaksi pinkkiä puseroa ja tätä ajattelin käyttää niiden kanssa. Sanokaa mitä sanotte, mutta kyllä nelikymppinenkin voi tällaista käyttää. Rihkamakaupan valikoimista päätellen espanjalaiset naiset rakastavat näyttävyyttä iästä riippumatta.
 Mustilla kivillä koristellun otin käyttöön jo tänään sillä vapaapäivä tarkoittaa pipotonta päivää. Olipa muuten hankala ottaa kuvaa omista hiuksista sivulta. Parikymmentä otosta ja tämä ainut julkaisukelpoinen.
 Kun en saanut tuoda paikallisia eläviä kissoja kotiin, toin sitten yhden kankaisen kesäkassia koristamaan. Oli kaupan viimeinen kissa, mutta otin pari muutakin eläintä jotka tulen arpomaan myöhemmin ensi viikolla. Blogin 5v synttärit ehti tulla ja mennä jo helmikuussa, arvonta tulee näin jälkijunassa.
 Eikä matkaa ilman suklaata! Tummat suklaat ovat jostain paikallisesta ruokakaupasta, Lindt-suklaat lentokentästä. Pistaasit ja suklaa on vastustamaton yhdistelmä, mutta onneksi näitä sokeriherkkuja ei saa ihan lähikulmista. Molemmat ihan älyttömän hyviä.
Nyt kutsuu pyykkikone, toinen koneellisen matkavaatetta odottaa ripustajaansa. Ylimääräinen vapaapäivä reissun päätteeksi oli ihan hyvä juttu.

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti pitää jotain blingblingiä olla arkea piristämässä :)
  Ihana myös tuo kangaskissa!

  Täällä perheessä myös miesväki kartaa kauppoja. Paitsi, jos tiedossa jokin atk-laitteita myyvä paikka. Siellä jaksaisivat pyöriä varmaan koko päivän myyjien riesana. Onneksi teini-ikäinen tytär sentään suostuu toisinaan shoppailuseurakseni. (Lähinnä silloin, kun hänellä tarvetta johonkin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Kaikki koneet ja vekottimet on ok, mutta auta armias kun kohdalle osuu vaatekauppa.

   Poista
 2. Hienot tukkakoristeet! Meillä tuota shoppailua tahtoo olla reissuissa liikaakin kun neiti 16 wee kulkee vielä mukana. Isäntä ei siitä niin perustaisi. Onneksi kaikki tykätään nähtävyyksien katselusta. Aikansa kutakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttären kanssa olisi ollut kiva shoppailla, ehkä vielä joskus päästää yhdessä matkalle.

   Poista

Kiitos kommenteista :)