keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kissa ja hiiri

Tätä pukua olen toivonut tulevan kirpparilla vastaan. Ja niinhän se eilen tuli kun ehdin kierrellä kirpparilla ennen vauvanhoitoa. Suloinen haalari on H&M:n mallistoa, kokokin napsahti ensi talvea ajatellen just ja oikein, on 80cm. Eikä hinta 4e tuntunut yhtään pahalta.

Tämä asu päällään pieni hiiripoika on tervetullut mummilaan, ei usuteta kissaa kimppuun tai viritellä loukkua.
Ihanat korvat, viikset hupun sivussa ja pisteenä i:n päällä harmaa hiirulaisen häntä haalarin takapuolella.

---
Jouduin käyttämään tänään Aatu kissamme eläinlääkärissä. Palasi aamulla vuorokauden retkeltään kotiin ja ontui pahasti toista etutassua. Selkeästi näki, että kipujakin on. Lääkäri tutki tassun, ja kysyi ensimmäisenä onko lähistöllä käärmeitä. Sanoi vielä, että jos olisi kesä, hän ei epäröisi hetkeäkään vaan sanoisi tassussa olevan kyyn pureman. Murtumakin saattaa olla, joten diagnoosi on nyt vielä epävarma, turvotuksen takia oli hankala sanoa ilman röntgenkuvausta. Aatu sai avuksi tuhdisti pistoksena kipulääkettä ja muutaman päivän kuurin samaa lääkettä kotiinkin. Nyt seurataan miten toipuminen alkaa vai tarvitseeko vielä kuvata tassu. Ilmeisesti kuitenkin kipulääke auttaa sillä varaa jalalle jo vähän. Taitaa olla luontokin ihan huumassa lämmöstä kun käärmeet heräilee jo maaliskuussa. Kaikkea sitä sattuu.

4 kommenttia:

 1. Kyllä meilläkin on jo käärmeitä etsiskelty, äkkiä ne herää jos aurinko näin lämmittää! Ei ole vielä löydetty tapettavaksi, mutta eiköhän niitä vielä ehdi...
  Toivottavasti Aatu toipuu hyvin!
  Ihana hiiriasu.

  VastaaPoista
 2. Olipa mulla jäänyt monta sun postausta väliin!
  Upeat oviverhot teit, siis vautsivau. Todella hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihassa meillä ei onneksi ole käärmeitä näkynyt, mutta metsissä niitä on. Ja Aatu tykkää siellä luuhata. Tuoksuu ihanan sammaleiselta kun palaa kotiin. Aamulla tietysti karkasi ovesta kun olis ollut lääkkeen anto...
   Kiitos oviverhon kehuista, tykkään niistä itsekin, irl ovat vielä kauniimmat kuin kuvissa. Ja tykkään siitäkin, että oikeasti toimivat, veto on pois eteisestä.

   Poista
 3. ihana haalari <3 voi kissa-parkaa :(

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)