tiistai 14. tammikuuta 2014

Nettiostoksia

Olen parin kuukauden sisään ostanut netistä enemmän kuin koko elämäni aikana. Eikä tarvitse kauhistua, ostokset voi laskea yhden käden sormin. Haalari mummin mussukalle, pojalle joululahjaksi legoja ja pientä kivaa sisustusjuttua minulle.

Yleensä sisustustavarani on ostettu kierrätettyinä, kirppareilta, antiikkikaupasta tai kierrätyskeskuksesta. Harvoin edes löydän uutena sellaista minkä oikeasti haluan, tai mihin minulla on varaa. Elsan lempituolista löysin joulun aikaan kynttilälyhdyn ja minikokoisen kasvihuoneen. Ja koska sali on meillä se huone jota edes hitusen sisustellaan, päätyivät molemmat sinne.
 Kuvan outo valoilmiö on ehta ja aito aurinko jota olemme saaneet parina päivänä vieraaksi pakkasen kylkiäisenä. Ei haittaa kumpainenkaan, aurinko ja pakkanen.
 Kynttilänpolttoa en jätä pelkkään joulunaikaan. Illat on vielä pimeitä kuin mitkä ja nyt kun nurkat hohkaavat kylmää, tuo kynttilät lisälämpöä tunnelman lisäksi. Salin sohvalla tarkenee ihan vain yhden viltin alla kun parikymmentä kynttilää hohkaa pönttöuunin lisäksi.
 Toinen ostokseni oli se kasvihuone. Miehelle vitsailin, että tässä on nyt malli tulevaan suurempaan kasvihuoneeseen, suunnittelun saa aloittaa. Eikä sen ihan samanlainen tarvitse olla, minun nakit kun eivät saaneet metalleja taivuteltua niin, että kaikki osat osuisivat ihan kohdalleen. Pikkasen yksinkertaisempi kasvihuone riittää. Mutta oikeasti uuden kasvihuoneen suunnitelmat ja paikka on jo valmiina. Ei tarvitse kuin aikaa, rahaa ja materiaalia sen tekoon. Tyyli on enemmän maalainen kuin tälläinen viktoriaanisen ajan Englanti. Tähän miniversioon tulee kasvamaan sisälle pari orvokkia kunhan saadaan kevät kunnolla alkaneeksi.
Ja se mitä muuta kuvassa näette on ihan totta. Pölyt ajattelin pyyhkiä paremmalla ajalla, tai oikeammin sitten kun ei laiskota. Lupaan, että viimeistään ristiäisiin.

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, ettei pölyn kanssa olla sielläkään niin tiptop. Pitäis kai täälläkin aktivoitua, ainakin kukista vois suihkutella pölyt pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiana ole tiptop :D Parin viikon päästä teen suursiivouksen, siihen saakka saa pölyt kertyä. Kukat vien pari kertaa vuodessa suihkuun ja suihkuttelen pölyt pois, nyt voiskin viedä kun muutenkin siivoaa.

   Poista
 2. Joo, täälläkin pitäisi pölyrättiä jonkun heilutella ;) Kivat ostokset!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)