perjantai 10. toukokuuta 2013

Annetaan

Puutarha antoi viime syksynä siemeniä yli oman tarpeen. Niinpä laitan iloksenne jakoon muutaman pussin siemeniä. edit. kaikki siemenet jaettu, laitan sähköpostia niille jotka simeniä saivat. Kiitos innokkuudesta, näitä olisi mennyt vaikka kuinka paljon!

-muutama pussi arovuokkoa
-1 pussi punavalkoista akileijaa (kuvassa)
-muutama pussi valkoista akileijaa
Jos olet halukas saamaan siemeniä, niin laita viestiä yhteystietoinesi sivupalkista löytyvään sähköpostiini. Postitan siemeniä niin kauan kuin niitä riittää, joten ilmoita mitä laatua haluat. Postimaksut hoidan minä.
Huomiselle lauantaille odotan hyvää säätä. Mies muokkasi kasvimaan eilen, ja nyt se on istutuskunnossa. Perunat on kyllä ostamatta, mutta kaikki muu on jo hankittu. Istutukseen pääsee lanttua, naurista, kolmenlaista porkkanaa, kesäkurpitsaa, herneitä ja perunaa. Vähän myöhemmin laitan keräkaalia ja kiinankaalia. Ensimmäistä kertaa esikasvatan kaalit. Keräkaalin taimet ainakin onnistuivat. Kiinankaalin siemenet on vielä pussissa.

4 kommenttia:

 1. Toukokuu on ihanaa vaikkakin työteliästä aikaa :) Meillä on sipulit jo maassa, kolmea eri lajia mutta porkkanat ja perunat on vielä laittamatta ja tästä sun postauksesta muistin että olisin varmaan unohtanut lantut ja nauriit :D Kiitos kun muistutit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kasvimaa niin vetinen, että nyt vasta päästään laittamaan. Joinain vuosina on laitettu jo vappuna!

   Poista
 2. Laitoin viestiä, jos vaikka onnistaisi :) Timo-pottu on meillä jo maassa, sipulit vielä odottavat istutusta. Kaalia pitäisi joskus kokeilla kasvattaa. Kiva kuulla, miten sinulla onnistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sulle sähköpostia. Kaalien kanssa on käynyt yleensä aika huonosti. Kirpat syö harsoista huolimatta kaalien taimet, nauriit ja lantutkin. Siksi kokeilen nyt ekaa kertaa esikasvatusta, ei päätyisi väärään suuhun ihan heti.

   Poista

Kiitos kommenteista :)