perjantai 26. huhtikuuta 2013

Cream

Melkoisen mukava vapaapäivä taas kerran. Ensin pikkasen terveysasioita, ja sitten vaateostosten kautta kampaajalle. Vaateostoksilta palasin autoon vaalean paperikassin kera, ostin itselleni ensimmäistä kertaa Creamin vaatteita. Päijät-Hämeestä, Nastolasta löytyy putiikki jossa on kattava valikoima Creamin vaatteita  ja asusteita, netistä löydät putiikin tästä *klik*.

Uuden paitani väri on sand, ei yhtään oma värini, mutta uusien hiusten kanssa jopa ihan ok. Paidan alle ostin topin jonka pitsihelma saa vilkkua paidan alta.
 Paidassa oli toisena värivaihtoehtona tummempi harmaa, minulle turhan talvinen väri näin kesän korvilla.
 Kassissa oli kolmaskin vaate. Puolipellavainen jakku lämpimiin kesäpäiviin joita toivottavasti on tulossa ensi kesänä mahdollisimman monta. Tässä muuten yksi syy miksi en tykkää ostaa vaatteita netistä. Toppi on kokoa S, paita kokoa 38 ja jakku kokoa 40. Ja kaikki saman merkin vaatteita. Arvo nyt sitten pelkän kuvan perusteella mikä koko on sopiva, kun se takuulla heittelee joka vaatteen kohdalla.
 Lopuksi vielä kuva pienestä kotitiikeristä joka oli loistava kuvausapulainen. Utelias ainakin jos ei muuta.
Kampaajalla tein rohkean päätöksen, ja hiukset on leikattu tällä kertaa niin, että en saa niitä kunnolla ponnarille jolla hiukseni yleensä keikkuvat. Ajattelin, että nyt on aika opetella muitakin tyylejä.

13 kommenttia:

  1. Tosi kivat hiukset ja olet taas niin nättinä! Ihanat kesäiset vaatteet, samaa mieltä väreistä, ja nuo vaaleat ovat monikäyttöisiä värejä myös. Ja mikä kotitiikeri ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Vapaapäivät pitää viettää muuten kuin verkkareissa jos ei möyhi mullan kimpussa. Tänään sattui sopivasti sadepäivä kun ei ehtinyt ollenkaan puutarhatöihin. Kotitiikeri on suloinen <3

      Poista
  2. Hiuksista tuli pirteät ja jakku on aivan ihana!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hiuksista tykkään minäkin, mutta vaatii kyllä vähän opettelua saada ne irti päänahasta. Mun hiukset on niin liukkaat.

      Jakun kanssa en malta odotella kesäkelejä, tää +3 ei ihan vielä riitä :D

      Poista
  3. Ihana tukka ja ihanat vaatteet eräällä hoikkiksella siellä!

    Mulla on myös jonkun verran creamin vaatteita ja olen kyllä tykännyt. Kokeilin just toissapäivänä vähän kesävaatteita ja yksi creamin housu/hame -yhdistelmä oli ainoa joka ei suoriltaan pudonnut mun päältä, kun olen lähes 10 kiloa karistanut. Ostin sen viime kesänä ihan päähänpistona, vaikka vain xs-koko oli jäljellä, "jos joskus mahtuisin". No se hetki tuli nyt :) Kiva niin!

    Ja voi tota sun kotitiikeriä!! Söpö!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sun 10kg kuulostaa huimalta! Eiks ole ihana tunne kun mahtuu just sellaseen "jos joskus mahdun" vaatteeseen. Palkitsee hyvin!

      Poista
  4. Ooh, mikä huippumalli siellä hymyilee :) Tosi kivan näköset vaatteet.
    Ja alimmassakin kuvassa aika ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Creamilla on ihani vaateita. Aika läjän sovitin, ja onnekseni totesin ettei kaikki olleet mun mallisia. Lompakko olisi kärsinyt liikaa :))

      Poista
  5. Onpa ihana pusero, passaa sinulle hyvin ja tuo jakku on kyllä herkku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, väri on minulle ihan uusi, mutta uskon tottuvani :))

      Poista
  6. Kaunis kesäisen vaalea pusero ja pitsit piste iin päälle;)
    Melkoinen tiikeri siellä näyttääkin raidoista päätellen olevan.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)