maanantai 12. marraskuuta 2012

Uusi pää

Välillä on sellainen olo, että voisin pistää aivotkin vaihtoon tai uudelleen kuositukseen, mutta tällä kertaa uuden kuosin sai hiukseni. Minä, joka olen vannonut jo monta vuotta, että harmaita hiuksiani en sitten värjää. Mutta niinpä vaan värjäsin, eikä kaduta yhtään. Väsynyt ilmeeni koheni kertaheitolla. Vielä kun jollain keinolla saisin korjattua mustat silmänaluset ja leikkautettua perintönä saadut roikkoluomet. Jälkimmäinen kyllä hoituisi ihan silkalla rahalla.

Tavoitteena oli saada hiuksiin sävy joka on lähellä omaa väriä. Tämä ihan siitä käytännön syystä, että juurikasvun näkyminen olisi sitten maltillisen rajoissa. Lisäksi laitettiin ihan kevyesti vaaleampia raitoja. Niitä taidan haluta seuraavalla kierroksella vähän lisää/näkyvämmin.

Kodinhoitohuoneen peilissä kurkkii nainen jolla on ihan maantienruskeat hiukset. Ja uskokaa tai älkää. mutta olen kuvaa varten harjannut hiukseni. Ne EI pysy sitten yhtään kurissa ja nätisti.
 Tämä kuva vain siksi jotta näette kirpparilöytöni. H&M:n paitamekko 2e, kunto kuin uusi!
 Kun siirryn kuvaamaan kylppärin peilistä, näkyykin sieltä ihan eri väriset hiukset. Sävy ruskean punertava.
 Ja kaikkein hauskinta on, että sen kampaajalla sanotun kääks-huudon jälkeen, tykkään tästä väristä ihan älyttömästi. Ihan kaikkein parasta on tietysti se, että olen löytänyt todellisen luottokampaajan. Ymmärtää puolesta sanasta mitä haluan ja uskaltaa kannustaa kokeilemaan jotain uuttakin. Sekin on tärkeää että kampaaja uskaltaa sanoa suoraan mikä käy hiuksiini ja mikä ei. Tai ainakin itse pidän siitä ominaisuudesta.
Mitään erityista kampausta tai leikkausta ei hiuksiin tehty. Pidän ne yleensä aina ponnarilla ja tyyli saa jatkua tästä eteenpäinkin. Toistaiseksi olen vain ponnarikiellossa katkenneiden hiusten takia, siksi saavat roikkua näin vapaasti työpäivinä. Laiskana naisena en viitsi herätä yhtään aikaisemmin hiuksia väkertämään ja kähertämään kun herätys on muutenkin joka aamu jo 5:30.

17 kommenttia:

 1. tosi hyvä on tuo väri noissa hivuksissa. ja ai mikä löytö tuo paita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua etukäteen jännitti tuo värjäys, näin jopa painajaisia :D

   Paitamekko oli kiva löytö, voi pitää töissäkin.

   Poista
 2. Tosi kiva väri ja malli! Mulla on tapana laittaa jotain väriä kevättalvella, kun sekä ihon että hiusten väri on pitkän pimeän kauden jäljiltä ihan harmahtava, tai iho ehkä ennemmin pakastesei. Kyllä se piristää, ja just ihanaa että väri on luonnollinen, sellainen kevyt raikastus. Ammattitaitoinen kampaaja on huippujuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakastesei, osuvasti sanottu ihon väristä talven jälkeen :DD

   Poista
 3. Onnistuneen luonnollinen,mutta veikeä väri.Minäkin laitan yleensä hiukset kiinni ("turvadonitseja riittää") ja suosittelen sinulle muovisia hainhampaita. Eivät katko hiuksia, ja on jotenkin huoliteltu olo.
  Tarja H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hainhampaat on hyviä, mutta mulla on niin liukkaat hiukset että ei pysy kiinni pelkillä hainhampailla tai muilla vastaavilla. Pitää olla ponnarilla ensin tai miljoona pinniä jotka näkyy ikävästi. Pari viikkoa ilman ponnaria niin on taas kasvaneet ohi kuminauhakohdan :)

   Poista
 4. Näyttää tosi hyvältä!! Ja tuo paita on ihana ja mukava varmaan päällä.
  Se on totta, että hyvä kampaaja on iso juttu. Ettei tarvitse pelätä, mitä sieltä tulee;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :( Paitamekko on ollut mieluinen, päällä jo monta kertaa. Luottokampaaja on iso juttu ja mukava kun löytyi vieläpä täältä läheltä.

   Poista
 5. kivalta näyttää ja täytyy sanoa että sä oot muuttunu tosi paljon niistä kuvista sitten ennen laihdutuksen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo ulkonäkö vähän uusiksi mennyt :)) positiiviseen päin, uskoisin.

   Poista
  2. ehdottomasti positiiviseen :)

   Poista
 6. Luottokampaaja on kullanarvoinen:) Ihana sävy hiuksissasi, sopii sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin että sopii mulle. Onneksi uskalsin kuunnella kampaajaa.

   Poista
 7. Täältä myöskin komppaan, että tosi kauniit hiukset;-)
  Ihanaa aina lueskella sun kirppislöydöistä. Alkaa tuntua, että toisilla vaan on jotenkin oikeanlaista silmää ja toisilla ei. Kun aikoinaan kävin kirppareilla yhden tuttuni kanssa, kuljin usein edeltä enkä löytänyt mitään. Kaveri tuli perässä ja teki löytöjä löydön perään;-)minä puusilmä en nähnyt mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo paitamekko oli hassu sattuma. Yleensä kierrän kaukaa ne pöydät jossa on metrin pino vaatetta toisiinsa kietoutuneena ja täysin solmussa. Olin kirpparilla miehen kanssa ja pysähdyin odottamaan häntä. Siinä joutessani käänsin vähän yhtä isoa kasaa ja mekko sattui käteen. Ostin sovittamatta ajatellen että ei ole iso menetys jos ei mahdu. Onneksi ostin :))

   Poista

Kiitos kommenteista :)