maanantai 26. marraskuuta 2012

Rymsteerausta poikien huoneessa

Sain pienen älynväläyksen ja aloin siivota kahden nuorimman pojan jakamaa huonetta. Siinä siivotessa totesin, että kaikenlaista säilytystilaa on ihan liian vähän. Mahdollisesta lisätilasta huolimatta totesin, että alkaa tuo huone olla jo aika pieni kuusi ja yhdensänvuotiaiden jaettavaksi. Sängyt vie ison osan tilasta ja nyt pitäisi vielä saada jatkettua nuorimman sänkyä. 

Kaikki sälä ja tilpehööri lattialle ja setvimään. Kovin paljoa pois heitettävää tai kierrätykseen menevää ei ole, mutta tavaroilla ei vaan ole oikein järkevää paikkaa. Ja tuo työpöytä, miten se pysytyykin keräämään kuution roinaa päällensä, en ymmärrä.
 Jossain vaiheessa oli yksi kirjahyllyistä tyhjänä. Hylly on 80cm leveä Ikean koivuviiluinen Billy ja myynnissä halavalla, 15 eurolla, kunto hyvä.Yhteydenotot sähköpostiin.
 Huone jäi toistaiseksi yhtä sotkuiseksi kun sen sain. Ilta-aika oli tiukilla sillä töiden jälkeen piti lähteä Lahteen hammaslääkäriin. Samalla hoidin pari muuta asiaa ja ruokakaupassa käynnin. Ilta olikin sitten jo liian pitkällä kun saavuin kotiin. 
 Mutta jotain ehdin. Tässä on haettu navetan ylisiltä kaappi joka tulee Billyn tilalle. Hyllypaperit olisi mielettömän ihanat, mutta haisun takia niitä ei voi säästää, harmi. Muuten kaappi on oiva kahden viikarin käyttöön. Ei liian hieno tai antiikkinen.
Tiistai on ihan yhtä kiireinen illan osalta, vuorossa syksyn viimeinen entisöintikurssi. Siellä ei ikkunat pahemmin etene, mutta jotain muuta olen puuhaillut. Siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista :)