keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kaappi

Mummon ja papan kellarista navetan ylisille, ja sieltä poikien huoneeseen raahattu koivuviiluinen liinavaatekaappi on paikoillaan. Suunnitelmat meni vähän uusiksi kaapin laatikoiden takia, mutta olen lopputulokseen tyytyväinen. Nyt on nippelit ja nappelit ovien takana piilossa.
 Alunperin piti tulla kirjahylly ja kaappi vierekkäin tuohon seinustalle. Jotta kaapin laatikoita voi käyttää, täytyy ovien mahtua avautumaan täysin sivulle. Siinä syy miksi järjestyi muuttui kuvan mukaiseksi.
 Osa aarteista pääsi samantein kaapin päälle. Iso harmaa möhkäle on Star Wars alus jolla leikitään myös ilman siipiä. Bussi on tuliainen Lontoosta. Pahvilinna hankittiin kesällä museon myymälästä ja on ollut yksi poikien lempileluista. Suorastaan ihme, että on vielä ehjä.
 Siistiä on, enää vain paikka yhdelle kirjapinolle. Ehkä hylly seinälle?
Onneksi on nuo navetan yliset romuaarteineen.

8 kommenttia:

 1. Meillä on melki samanlainen kaappi makuuhuoneessa. Piti ihan tarkistaa, mutta on niissä erilaiset jalat. En yleensä tykkää koivusta, mutta näiden väri on kivan punertava.

  Voivoi, olispa meilläkin yliset! Vaan onhan onneksi noita kirppiksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika on tehny tuosta kivan värisen, uusi koivu on kovin vaalea. Yliset on niin hyvä kuin pahakin. Kertyy kaikenlaista millä ei olisi niin väliä :D

   Poista
 2. Minullakin on ihan samanlainen kaappi. Omani tosin joskus mielenhäiriössä 90-luvulla petsilakalla tempasin tummaksi, nyt on jo pitkään kytenyt ajatus hiomisesta ja lakkaamisesta, mutta tykkään kyllä kaapistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapin muoto on jo itsessään kaunis ja ajaton, tykkään minäkin. Tummakin voi olla hyvä väri!

   Poista
 3. Meidän Niilolla on kans tuo sama kaappi! IhanaB-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi on varmana ollut joskus joka kodin varuste. Vaan onhan se hieno.

   Poista
 4. Samanlainen kaappi on minullakin. Tummenpana vain...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitähän löytyy nyt kaikkialta :))

   Poista

Kiitos kommenteista :)