torstai 31. toukokuuta 2012

T-paitoja

Taas on se aika vuodesta kun pitää päivittää omat ja lasten kesävaatteet. Päivityksen tein hyvissä ajoin, ainoat mitä pojat tarvitsevat lisää/uusia on kesäsukkia ja t-paitoja. Entisiä shortseja on kesävaatelaatikko täynnä ja suht kaikki mahtuvat päälle.

T-paidoissa olen suosinut jo pari kesää puhtaan valkoista. Ennen luulin valkoista ihan mahdottomaksi väriksi lasten vaatteisiin, saatikka paitoihin, mutta kokemuksen kautta sanon ettei kätevämpää väriä ole. Valkoiseen voi käyttää huoletta tahranpoistoaineita ja aurinkovalkaisua, eikä tarvitse pelätä haalistumista. Voi laittaa vaikka kloriteen jos muu ei auta. Meillä yleensä kyllä auttaa Vanish ja aurinko.

Lahden Kärkkäiseltä nappasin tuoreimmat valkoiset paidat. Espritin mallistoa, -30% tarjouksessa. Yhdelle t-paidalle jäi hintaa reilu 6e. Ei ollenkaan paha kun vertaan Popin t-paitoihin joista olen maksanut liki kaksikymppiä kappale.
Ja laadussa näiden  kahden merkin välillä en ole huomannut niin suurta eroa kuin hinnassa. Molemmat hyvää ja vähän paksumpaa trikoota. Kestävät pesun 60 asteessa vaikka kuvan paitojen pesuohje onkin 40 astetta. Siitä en ole välittänyt vaan olen pessyt meillä jo aiemmin olevan paidan ihan surutta kuumemmassa. Eikä sille ole käynyt mitään, nukaton ja muotonsa pitävä on edelleen.

Nyt on enää ostamatta omat t-paidat. Onneksi työ on sellainen, että vähän kuluneemmallakin pärjää.


3 kommenttia:

 1. On jotenkin kesäistä kun pojilla on valkoinen T-paita. Samaa mieltä olen että kyllä sen saa valkoisena pidettyä. Oma poika jo 18 v ja aina niin komean näköinen kun laittaa iltaa (kavereitten kanssa) varten puhtaan T-paidan.

  VastaaPoista
 2. Meidän isännälläkin on suurimmaksi osaksi valkoisia t-paitoja. Olen kans alusta lähtien pessyt ne 60 asteessa, vaikka toisin määrätään. Hän kun on lisäksi mahdottoman kova hikoilemaan, niin kainalotkin rupeavat paidassa ruskettumaan. Aina välillä klorite-pesu on tarpeen.
  -MUR-MUR-

  VastaaPoista
 3. maiju: Selvä kesän merkki, valkoinen t-paita.

  -mur-mur-: Eipä se 40 astetta noita paitoja oikein puhdista.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)