maanantai 5. maaliskuuta 2012

Tyynykaaos

Salin sohvalla on aina on varsinainen tyynykaaos. Aikoinaan sohvan mukana tuli iso kasa tyynyjä, ja vuosien mittaan niitä on tullut muutama lisää. Joskus viime vuoden puolella sain ommeltua jokaiseen tyynyyn uuden päällisen.Tai no, melkein jokaiseen, kaksi suurinta pyöreää tyynyä jäi pyörimään ilman päällisiä. Talvella äitini otti tyynyt päällisineen projektikseen ja nyt on valmista. Kauniit tuli, ja taas pääsi kaksi mummon vanhaa virkkausta uusiokäyttöön.

 Kovin kauaa sohva ei  tämän näköisenä pysy. Yleensä tyynyistä on puolet lattialla, puolet myttynä tai pinossa sohvannurkassa. Kaiholla odotan aikaa, että sohva olisi jopa puoli päivää siinä kunnossa mihin sen illalla jättää. Se aika voisi olla myös itse sohvan päällisen uusimisen aikaa. Nyt uusiminen olisi ihan turhaa koska sohvalla on lupa syödä, myös perheen miesväen.
Blogini täytti helmikuun lopussa 3 vuotta. Olen tässä jo jonkin aikaa suunnitellut arvontaa sen kunniaksi, mutta olen ollut täysin saamaton palkinnon hankkimisen suhteen. Tällä viikolla aion ryhdistäytä ja hankkia jotain kivaa, mitä se on, ei hajuakaan.

7 kommenttia:

 1. Todella kauniit pitsit tyynyissä. Kukahan mulle virkkais...

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit tyynyt! Ihana idea, saanhan lainata ;D

  VastaaPoista
 3. Tuija: Ei ole minulla enää virkkaajaa. Äiti kyllä osaisi, mutta ei taida ehtiä :) Kirppareilta kyllä tekee välillä löytöjä jos ei ole ylimääräisiä perintövirkkauksia kaappien perukoilla.

  Olivieno: Tottakai ideaa saa käyttää!

  VastaaPoista
 4. Kauniit on tyynyt "neulottuine" pitsiliinoineen, tuo pellavanvärinen kangas sopii niihin todella hyvin. t. Lea P.

  VastaaPoista
 5. Oijoi, kuin nätit! Siis hirrrrven nätit :) Onko pitsit ommeltu koneella vai käsin tyynyn päälle? Tosi kiva idea.

  VastaaPoista
 6. Lea: Tykkään itsekin hurjasti, pitsiliinat oli äidin yllätys minulle!

  Peurankello: Liinat on ommeltu koneella, kestävät paremmin lasten rymyämiset.

  VastaaPoista
 7. Tosi suloiset pitsit! Minulla oli myös yksi vanha pyöreä tyyny, jossa oli mummon virkkaama liina mutta ratkoin irti, kun ajattelin vaihtaa tyynyn väriä. Edelleen se on saamattomuuttani irti ja ilman tyynyä :) Meillä on sohvatyynyjen kanssa edelleen sama homma, joko ne on kasassa sohvan nurkassa tai lattialla...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)