tiistai 6. syyskuuta 2011

Leluja lapsille

 Kassakone + kolikot, Fisher Price, 5e

Janne Ahonen, Suomi, 0,50e
 Mopo, Plasto, 1e
 Moottorisaha, Stihl, ei hintatietoja.
Käytiin kirpparilla ja vähän muuallakin.

Nyt alkoi kaatua pihapuita ja puolen hehtaarin metsää!

9 kommenttia:

 1. Hitsi, juuri tuollaisia mäkihyppääjiä ihailin ystäväni pihan hiekkalaatikossa viikonloppuna! Niissä on kiva retromeininki, vaikka eivät kuulemma retroa olekaan.
  Kelpaisivat aikuisellekin ;-)
  Eiku niin joo, tuo viimeinenhän onkin se aikuisten lelu. Vaikka mulla ei ole tuollaista, vaan sähkökäyttöinen, sillä en saa nykäistyä tuollaista käyntiin. Napin painaminen on paljon helpompaa!

  VastaaPoista
 2. Jättääkää nyt muutama puu pystyynkin...☺☺

  VastaaPoista
 3. No ny oot löytäny aarteita, halavalla! Meil on ollu tuommoinen kassamasiina, mutta kovassa käytössä "ei mene rikki, ei mene rikki, fis-ser-prais!" (muistaako kukaan tuota mainosrenkutusta!?) meni kuin menikin rikki.

  VastaaPoista
 4. Tuo mopo ja kassakone on meillä vieläkin, niin kestäviä leluja ovat, vaikka niillä on leikitty ja leikitty:)

  VastaaPoista
 5. Laitatko mulle meilillä sun osoitteen...löysin nimittäin nyt sen isomman palan joka puuttui siitä Chippendale sohvakalustosta...en muista oliko tuo nyt siitä nojatuolinjalasta, mutta toinen pala on vielä jossain laatikossa "varmassa tallessa"....mutta lähettäisin nyt tuon kun kerran löytyi (etten vaan taas hävitä sitä!!! HAH)


  Mi-Ma

  VastaaPoista
 6. Saila: Niitä mäkihyppääjiä myy ainakin Prismat talviaikaan. Tuo vajaa euro oli siitä edullinen hinta ja on kuin uusi. Pari edellistä onkin hukassa...
  En minäkään tuota miehen lelua saisi käyntiin, enkä edes yritä :D
  Oikeasti se on kyllä yksi tämän talouden käytetyimmistä koneista. Ilman puita ei lämpene edes sauna. Siksi oli pakko hankkia heti uusi kun vanha hajosi lopullisesti.

  Irmastiina: Jätetään niitä puita vielä kasvamaan. Talon vierestä lähtee muutama liian lähellä kasvava koivu ja yksi latvasta laho kuusi.

  Janita: Halpoja oli, mopon ostinkin jo suoraan kirpparin parkkipaikalta. Mekin on saatu yksi kassakone rikki, tämä näytti aika uudelta, toivottavasti kestää.

  Mari: Niin on :)

  MaMMeli: Meidän 20 vuotta vanhasta vaaleanpunaisesta moposta meni kahva poikki! Oli pakko hankkia tilalle toinen, lapset jaksaa aina vaan leikkiä sillä.

  Mi-Ma: Laitan sulle postia!

  VastaaPoista
 7. :D Tuo viimeinen kuva räjäytti aamun naurupankin! Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Kassakone: aivan hitti ollut esikoisella mummolaleluna!

  Mopo: pitäsi saada meillekin

  Mäkihyppääjä: omassa lapsuudessa mahtava talviulko"nukke", olenkin unohtanut tuon!

  Moottorisahan tilalle meille sirkkeli, muuten samaa rataa siis. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)