tiistai 2. elokuuta 2011

Iines

Sunnuntaina meille muutti pieni karvainen kissaneiti. Ikää n. 12 viikkoa, siis ihan vauva. Ensimmäisenä päivänä Iinestä itketti kovasti, ei maistunut ruoka eikä olo ollut hyvä. Tärisytti ja pelotti. Eilen uskallettiin jo pois sohvien alta ja nälkä voitti pelon, kreikkalainen jogurtti maistui aika vauhdilla. Tänään kelpasi jo paistettu jauheliha ja kissanraksut seurauksella että sohvalle kävi vahinko. Hiekkalaatikko vielä hieman hakusessa mutta niinhän se pienillä joskus on.

Suloisuudessa Iines on meistä vailla vertaa, kuvat kertokoot sen teillekin. Kuvien laatu ei ole mikään paras, mutta neitiä on aika mahdoton kuvata kun ei pysy sekuntiakaan ihan liikkumatta. Tulee se suloisuus ilmi näistäkin.





Mitä sanoo sitten rääpäleestä kissaherrat Otto ja Aatu. Aatun mielestä moisen olisi voinut jättää hakematta. Paras kuin sille vain sähisee ja murisee, mikä lie otus onkin. Elämä pilalla juuri kun alkoi mennä hyvin tuumaa Aatu. Ottoa otus kiinnostaisi, mutta eihän pihan kingi nyt voi alentua tuollaisen kanssa leikkimään, paras vaan kävellä nenä taivasta kohden ohi ja olla huomaamatta, kyllä se rääpäle vielä oppii kuka käskee ja määrää tahdin.

Ihanaa kun talossa on taas vauva!

23 kommenttia:

  1. Ihana ihana ihana kittinpentu <3

    VastaaPoista
  2. Voi mikä Iines! Ei helpota mun lemmikkikuumetta nyt yhtään, tulee mieleen oman, nyt jo edesmenneen kissan ekat pentupäivät uudessa kodissa. Ihana vauva teillä!

    VastaaPoista
  3. Voi iik! :) On vain hieno tämä Iines!Oijoi!!
    Meidän Pullalla on samat aatteet, että nämä meidän pennut voisivat oikeastaan painella mäkeen täältä... Mutta koska ne eivät painele mäkeen ihan heti, taitaa meidän Pulla painella jossakin kaukana.. :/ Ei ole näkynyt taas..

    On vain söpiksiä nämä pikkukisut-ja isommatkin! :)

    VastaaPoista
  4. Iik miten ihana Iines! Valloittavat korva- ja viiksikarvat :-D Valloittava olemus muutenkin. Ehkä kissanpennusta saa parhaiten kuvia nukkuvana...

    VastaaPoista
  5. Ihana kisuvauva. Tuleekohan siitä pörröinen (ts. suvussa jonkin sortin angoraa)? Vanhempieni Pörri-kissa muistuttaa kovasti Iinestä ja se on tosiaan talvella hyvinkin pörheä, kesällä vaihtaa karvansa lyhyempään.

    Kisukuume iski tännekkin, mutta mieheni mielestä meidän Maisassa ja Alviinassa on riittävästi, etenkin yöaikaan, kun sänky käy ahtaaksi näiden kahden rötkokisun ängetessä väliimme.

    Onneksi ne sähinät ja murinat pääsääntöisesti (tästä olen nähnyt ikävän esimerkin, kun vanha kissa ei tottunut, vaan repi itseltään karvat ja oli pamikuurillakin, kun stressasi uutta tulokasta) helpottaa ajan kuluessa ja kissojen asettuessa ja tutustuessa.

    Mukavia kissan päiviä sinne:D

    -Anki-

    VastaaPoista
  6. Voi miten soma neiti Iines on...niin lutunen, että...☺

    VastaaPoista
  7. Nätti kisuliini! Ja upeanvärinen raitoineen...

    VastaaPoista
  8. Kiva nimi tuo Iines, ja näyttää hyvältä hiirenpyydystäjältä =)

    VastaaPoista
  9. Miu!!! Ihana!!! Mäkin haluan!!! Ah, mä voin kuvitella sen pienen ja söpön miu-äänen..

    Kissa olisi niiiin ihana. Ottaisin heti, mutta haluaisin sen pysyvän sisällä ja epäilen sen onnistumista..

    VastaaPoista
  10. ( + pakko lisätä, että tuo olisi ainoa vauva, jonka enää kelpuuttaisin. vapaaehtoisesti. heh)

    VastaaPoista
  11. Söpö. Pelkään kissoja, mutta tuollaiset minikokoiset eivät ole niin pelottavia;). Mitäs Kaapo tykkää?

    VastaaPoista
  12. Kassukka, Emonen ja Sissi: Iines kiittä kehuista :)

    Ruusa: Vai semmoinen mököttäjä teillä, toivottavasti ei ole liian pitkällä reissulla.

    Saila: Nukkuvana saakin parhaat kuvat, tai saisi jos pentu nukkuisi avoimilla paikoilla. Vielä toistaiseksi kaapin alunen on paras paikka ja vasta pari kertaa on nukahtanut sohvalle. Nyt sentään kelpaa hiekkalaatikko kun ostin uuden ja vaihdoin hiekan Iinekselle tuttuun merkkiin. On ne neidit tarkkoja!

    Anki: No olipa teillä voimakas reaktio, toivon kyllä Aatun tottuvan vähemmällä. Se varmaan helpottaa kun isot kissat saa kulkea vapaasti pihalle ja takaisin. Iines on sellainen puolipitkäkarvainen, emonsa ainakin oli sellainen kaunotar.

    Irmastiina, Intianminttu ja rva Kepponen: Iines kiittää kehuista, tietää kuulemma olevansa söpö :)

    Janita: Hyvälle hiirikissalle on aina tarvetta, etenkin kun vanhin kissaherroista ei oikein enää saalista. Iines oli ainut vaihtoehto joka sopi kaikille.

    nanna: Naukumista on riittänyt, onneksi jo vähentynyt kun Iines alkaa sopeutua. Meillä kissat ei pysy yhtään sisällä, pentuna yritetään pitää mahdollisimman paljon jotta leimautuisi tähän kotiin, mutta sellaisia kulkijoitahan niistä täällä maalla tulee. Enkä minäkään huoli enää muita vauvoja :D

    Nina: Iines ei pelota kyllä ketään :D Kaapo ei ole vielä toista nähnyt, ajateltiin että jos parin viikon päästä kokeiltaisiin tutustumista puolin ja toisin.

    VastaaPoista
  13. Voi kuinka söpö vauveli teillä!! Kissanpennut ovat kyllä ihania :)

    VastaaPoista
  14. Onpa ihana kisu!!terveisin romulyyli-riitta

    VastaaPoista
  15. Katja, jäin yhtä asiaa eilen fundeeraamaan. Liittyi vähän noihin sun hoitolapsiin. Oletteko koskaan sijaislapsia ajatelleet? Tai jos se olisi liian vaativaa, niin vaikka sellaisia kesälapsia, vähän niinkuin tukiperheeksi? Toisaalta ymmärrän, että nykyisessä duunissa saat iltaisin ja viikonloppuisin vapaata toisten lapsista (vaikka mun mielestä sulla on ihan kohtuuttomat työajat nytkin).

    Tunnut olevan sellainen tolkun ihminen, jalat maassa ja selvästi lapsista pidät:). Teillä olisi fasiliteetkin kohdillaan.

    VastaaPoista
  16. Voi mikä söpöläinen!!! Mä ajattelin ottaa seuraavaksi rotukissan! Olenkin varannut sellaisen, syntyy ehkä ensi vuonna??? ;D

    VastaaPoista
  17. Ai taivas miten suloinen! Onneks meillä on nuo koirat ettei tuu vahingossa hommattua kissaa

    VastaaPoista
  18. Uiuiui....IIIIIIHAANNNAA!! Musta on tullut kahden kissamme myötä ihan kissaihminen. Ja kissanpennut -no ne nyt on söpöistä söpöintä maailmassa.

    Meidän Terroristi alias Kinkkupizza katosi viime sunnuntaina:( Ei ole koskaan ennen ollut yötä pois ja nyt on ollut jo viikon. Olen todella huolissani ja suruissani. Ehkä on seikkailemassa, ehkä jo toisessa maailmassa. Tylsää vaan kun ei tiedä mitään!

    VastaaPoista
  19. Eeeeei...eläinvaavit vainoo mua =). Niin live-elämässä kuin täällä blogi-maailmassakin.
    Aivan syötävän suloinen otus.
    Mulla on aivan tolkuton eläinvaavi-kuume, enkä voi tällä hetkellä edes haaveilla ottavani ketään.
    Ja kaikki vaan kiusaa mua vauva-uutisilla ;)
    Onnittelut kuitenkin teille onnellisille perheenlisäyksen johdosta.

    VastaaPoista
  20. Näyttää ihan meiän entiseltä pennulta joka myytiin kanadaan. Meillä oli neljä pentua vuonna 2010 synty siis.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)