torstai 11. elokuuta 2011

Toimistokatti

Iines rakastaa paperitöitä. Uskollisesti jaksaa tulla töihin lempipaikalleen, ja juuri niiden papereiden päälle joita kulloinkin tarvitaan.

 Kovin on vain väsyttäviä nämä toimistokatin työt. Siis todella uuvuttavaa hommaa.
 Eipä siinä sitten auta muu kuin käydä nukkumaan kesken töiden.
Kauniita unia kaikille!

8 kommenttia:

 1. Iines <3 Olet niin söpö! Pikkuinen harjoittelija. Onhan se uuvuttavaa, tietysti, kun pitää vahtia juuri NIITÄ papereita, aina tilanteen mukaan!
  Pikkuista pörröä tekisi mieli suukotella, luotan siihen, että niin varmasti teetkin meidän muidenkin edestä :-) Kissanpennut tuoksuvatkin niin hyvälle! (Olen kuullut jotakin samantapaista ihmisvauvoista, mutta mulla lienee hormonihäiriö kun minusta ne haisevat pistävälle ja yököttävälle, kissanpennut sen sijaan makealle ja suloiselle?)

  VastaaPoista
 2. Ihana juttu ja sanomattoman hellyttävät kuvat!!! Tuosta toimistokatin asenteesta pitäisi kyllä meidän ihmisten ottaa mallia ;)

  VastaaPoista
 3. Saila: Iines on hurmannut meidät ihan täysin. Jopa mies lepertelee sille :D Ja aivan samaa mieltä olen kissavauvojen tuoksusta, se on aivan ihana! Tämä Iines-neiti on melkoinen sylikissa joten kyllä on suukkoja saanut. Eikä ole moksiskaan vaikka masustakin suukottaa :))

  Hyvä Mieli: Muutaman kerran olisi tehnyt mieli käydä nokosille kesken töisen, mutta en ole vielä käynyt. Pitäisköhän kokeilla?!

  VastaaPoista
 4. Ompas hän suloinen! Teillä sitten ei tartte paperihommiin muiden ryhtyä. ;D

  VastaaPoista
 5. Ihana :). Meidänkin kissat käy toimistohommissa ( = nukkumassa ) isännän työpöydällä.

  VastaaPoista
 6. Suotakoon paperien vahdille lakisääteinen lepotauko. Toimistopapereissahan on yleeensä kuivaa tekstiä , joka saattaa saada ahkerimmankin haukottelemaan.
  Hyvää viikonvaihdetta kisulille ja hänen henkilökunnalleen.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)