lauantai 9. lokakuuta 2010

Voihan käry ja katku!

Tämä ei nyt kyllä liity otsikkoon, mutta pitänee mainita. Perjantaina oli ekaluokkalaisen poikamme kaverisynttärit. Paikalla 9 vierasta tyttöä ja poikaa, sekä 3 omaa poikaa. Täytyy myöntää että jopa nautin illasta vaikka sitä etukäteen hiukan jännitinkin.

Nämä olivat hitti vatsan täytteenä,
ja tämä taas ajanvietteenä. Ilmakiekkopeli pääsi taas vaihteeksi sisätiloihin navetan nurkasta.


Käry ja katku taasen liittyy tuvan tämän hetkiseen olemukseen ja yleistilaan. Mies suti tänään kerroksen vaaleaa maalia katon lankkuihin ja piristää lätkäytti kokonaisilmettä ripauksella kaakaota. Nyt odotellaan kuivumista ja eteeristen höyryjen haihtumista. Minun osuus oli hoitaa väriä lattialistoihin. Kaakao tuntuu edelleen sävyltään oivalta valinnalta, tosin Betoluxin katku ei ole ihan lempituoksujani. Pellavaöljymaalinkin vielä sietää.
Sunnuntaiksi on suunnitelmissa paneleiden seinään vääntöä ja lisää maalausta.

Hmm, tässähän voi alkaa jo miettiä operaatio tapetointia!
Mukavaa lepopäivää!

4 kommenttia:

 1. Hurjasti teillä saadaan viikonlopussa aikaiseksi ihania asioita...minä olen huomattavasti hitaampi :)

  Synttäritkin muuttaa muotoaan kun lapsille tulee ikää lisää. Pienempiä kun oli sai aina jänskätä ettei kukaan satuta itseään menossa :) Nykyään keksivät kaikke hauskaa mitä on kiva seurata.

  Syksyistä pyhäpäivää toivottelen sinne!

  VastaaPoista
 2. Mihin sidoitte lapset maalauksen ajaksi?:P ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se käry helpottaa pian ja sitten pääsette kohta nauttimaan työnne antimista!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Marie Elisabeth`s rum: Tuntuu että vieläkin enemmän saisi aikaiseksi jos ei tarvitsisi aina odotella jonkun maalin kuivumista. Mutta kyllä tänäänkin jotain tehtiin :)

  SARKA/Leena: Heh :D Ei niitä tarvinnut sitoa, saivat kerrankin pelata pleikkaa ja muita sydämensä kyllyydestä. Muutama synttäreiltä jäänyt tikkarikin auttoi asiaa :)

  Vekarus: Nopeasti se käry onnksi hälvenee. Huomenna on tarkoitus maalata katto toiseen kertaan. Ekankin kerosken perusteella olemme sangen tyytyväisiä. Mukavaa viikkoa teillekin!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)