perjantai 1. lokakuuta 2010

Pölyliinoja

Postilaatikossa oli tänään muutakin kuin laskuja. Nanna oli penkonut nurkkiaan ja löytänyt jotain meidän tupaan sopivaa. Ei kuitenkaan pölyliinoja, vaan niille tehdyn pussukan.
Eipä tämän sopivampaa löytöä olisi voinut tehdä!
Värit ovat juuri matsaavat tuvan tulevan tapetin kanssa. Kiitos Nanna! Tämä tulee ihan taatusti tuvan seinälle, jospa tulisi niitä pölyjäkin pyyhittyä sitten useammin :D

Vaan ei siinä kaikki. Tapetin vielä olisi voinut jättää sattuman varaan, mutta ei näitä työpöydälläni päärmäämistä odottelevia pölyliinoja.
Siinä ne ovat nököttäneet, sievä pino mummon vanhasta pyyheliinasta leikattuja pikkuliinoja.
Sanoisin että täydellisen sopivat tulevaan piiloonsa.
Ihan silkkaa henkimaailman tiedettä nämä täydelliset osumat.
Postista oli iloa vielä kuopuksellekin. Höh, sanoi, kun ei ollutkaan postia hänelle. Kauan ei murehtia ehtinyt, kun kirjekuoresta oli jo askarreltu merirosvon hattu. Ja täysin ilman äidin apua. Aika hieno, vai mitä.

Kuopuksesta onkin kehkeytynyt melkoisen mestari piirtäjä ja askartelija. Meillä ei mene hukkaan mikään paperin tai kartongin pala. Pienikin hetki sisällä oloa, niin kädessä on sakset tai tussit. Liimaa kuluu ja silppua syntyy, mutta luovuus kehittyy. Ihana seurata lapsen ylpeyttä oman käden tuotoksista. Ja on äitikin ylpeä. Töitä ripustellaan esille sinne ja tänne missä vaan vapaata tilaa on.
Taidankin tehdä joku päivä askartelusta ja paskartelusta ihan oman postauksen!

Mukavaa viikonloppua älkääkä siivotko liikaa. Minä aion ihan vähän, sillä sunnuntaina juhlitaan jo syyskuussa 7-vuotta täyttäneen ekaluokkalaisen synttäreitä.
(Ilman keittiötä.)

9 kommenttia:

 1. Tuo tapetti on mahtava! Ihan kreisin hieno!!! Ja vitsi, mitä löytöjä ja ylläreitä mätsäämään tapetin kanssa. :)

  Ihana, luova pikkupoika! Meidän 4,5 vee ei ole juurikaan kiinnostunut piirtämisestä, saati askartelusta. Värittelee kyllä mielellään. :)

  Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä keittiöttömille synttäreille! :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 2. Onnittelut synttärisankarille! Meillä pitäs kans järjestää juhlat, poika täytti heinäkuussa mutta juhlista ei oo jälkeäkään... Hieman nolottaa, mutta kai tässä vielä ehtii ennen joulua! :D

  VastaaPoista
 3. Hei aivan loistavaa, toihan on kuin tehty tuohon tapettiin!
  Ihanaa, että pölyliinapussi sai arvoisensa kodin ja saa heti liinoja sisäänsä. Se on jotenkin liikuttava :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa tuo tapetti! Ja tosiaan pölyliinapussi passaa sävyihin. Onnittelut sinne pienelle sankarille :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihana sattuma! Täydellinen yhteensopivuus ihan kaikkeen!

  Ihana hattu! Askartelupostausta odotellen!

  VastaaPoista
 6. Päivi: Kiitos :) Ei meillä muut lapset ihan noin innostuneita olleet piirtämisestä ja sellaisesta. Kuopus on sitten se perheen taiteilija :)

  Sissi: Kiitos onnitteluista, vähän keljuttaa pitää juhlat remontin keskellä mutta haluan ne heti pois alta.

  nanna: Mä tiesin että kivaa postia taatusti tulee, mutta että näin kivaa :) Tuo pussi on kyllä melkoisen söde!

  Mari: Kiitos! Jaksmaista teillekin :)

  Vekarus: Postausta tulossa kunhan kaivelen vähän materiaaleja esiin. On jostain syystä nuo työjutut perimmäisenä kaapissa :D

  VastaaPoista
 7. Olit ihaillu tota Ticketin tähtitakkia Mi-Man blogissa, meillä yksi ylimääräinen;taitaa vaan olla teille iso toi 152cm? Vaikkakaan ei niin hirveän reilua kokoa ole...
  Meillä poika inhosi takkia, muutaman kerran päälle pakotettu...

  VastaaPoista
 8. Annu: On meille turhan reilu :) Ekaluokkalaisen takkikoko on 128cm ja 12-vuotias taasen tahtoo ihan yksivärisen takia. Mutta kiitos tarjouksesta :)

  VastaaPoista
 9. Kylläpä osaa olla kaunis Pölyliinapussi, hempeät värit. Ja sopii hyvin tapettiin!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)