lauantai 30. lokakuuta 2010

Jakkaroita kakkaroita

Huono kuva, mutta ei voi mitään. Kuvaajan pää tuntuu olevan aina vinossa.

Ylimääräisellä lattiamaalilla sai paljon kivaa aikaan. Vasemmanpuoleinen vanha jakkara oli ennen sininen. Ikeasta tuotu keittiöjakkara oli taasen ihan vaan puun värinen. Nyt molemmat sulautuvat hyvin lattiaan ja ovat kuin kaksi marjaa.
Sitten sanonkin, että voi Ikea sentään. Enpä taas tullut tarkistaneeksi varastotilannetta kun lähdimme ostaman keittiökalusteita.  Altaita ei ollut yhtään Vantaan myymälässä. Haluamamme ovet olikin tilaustavaraa. No eipä lähdetty kuitenkaan ajamaan Espooseen jossa allasta oli ollut. Takana jo 120 kilometria ja mukana kaksi kärsimätöntä poikalasta. Ovet sentään saamme parin viikon päästä suoraan kotiin. Mies saa noukkia altaan sitten joskus kun käy Vantaan työmaallaan. Sopivaa hanaakaan ei löytynyt. Nyt tuntuu siltä, että ihan perus Oras saa riittää kunhan siinä on astianpesukoneliitäntä. Niistä käyristä hanoista ja taas liian kulmikkaista emme pidä kumpikaan.

Seuraava puuhani on hirsien viimeinen imurointi. Sitten saa laittaa ensimmäisen hyllyn seinälle.


14 kommenttia:

 1. Tuota Ikean pikkujakkaraa olen tännekin miettinyt. Matkaa on vaan niin tuhottomasti että eipä sitä ole täällä vielä näkynyt. Kivan näköinen se on maalattunakin!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Paljon ootte saaneet siellä aikaan ja ihanaa, saat sen ikean posliinialtaakin!!! Millä maalilla te ootte muuten lattianne maalanneet?

  VastaaPoista
 3. Pitää nyt kyllä vielä palata kommentoimaan, että selaillessa postauksiasi paremmin huomasin että multahan oli jäänyt moni postaus väliin, kaakaon väristä betoluxiahan teillä lattiassa on ;) Ootte olleet kyllä nyt siellä tosi ahkerana! Vitsit miten hyvä meininki. Miten sitä saisi meillekin taas kunnon remppavaihteen päälle.

  VastaaPoista
 4. Sama homma, mekään emme tarkistaneet varastosaldoja, mutta onneksemme tavaraa oli! Se hanahomma meni meillä epikseen, kun minä en hoksannut, että pitää olla apk-liitäntä... :) No, vanhalla oraksella täälläkin nyt mennään...
  Teillä näyttää jo niin hyvälle!

  VastaaPoista
 5. Sissi: Oletko tarkistanut Ikean sivuilta saisiko jakkaran tilattua postitse? Nyt sillä oli hintaa vain 10e. Täällä on nyt toinen jakkara maalattu ja toinen kuultomaalattu.

  Kati: Kyllähän tässä on tätä jo tehtykin, heinäkuusta asti. Nyt venyy taas pari viikkoa altaan ja ovien takia. Maali lattiassa on tosiaan Betolux, emme halunneet mattaa kuten esim. Uulan maali on, niin sitten katsottiin olevan ihan sama laitetaanko Betolux vai lakalla jatkettu mattamaali.

  Mari: Ikeassa muuten onkin tosi vähän hanoja joissa on apk:n liitäntä. Meidän vanha hana meni miehen veljelle, joten pakko on ostaa uusi. Onneksi site Perus Orasta saa ihan mistä vaan.

  Minnariitta: Kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat jakkarat!!! Vasemmanpuoleisesta tulee mieleeni rakas edesmennyt tätini ja oikeapuoleisen haluan meille valkoisena:) Mukavaa lauantai-iltaa:)

  VastaaPoista
 7. Tuo maalisävy on kyllä ihanan värinen!

  Pitäs itellekin tuollainen jakkara hakea, mutta ei ole muistunut Ikea-reissuilla mieleen.. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniit jakkarat ja tuo väri on herkku!
  Ja aikaisempiin postauksiin, joihin en päässyt kommentoimaan: tupa näyttää tosi kauniilta, ootte saaneet hurjasti aikaan.

  VastaaPoista
 9. Meillä on noita jakkaroita kahdesta vanhasta talosta: pappani kotitilalta ja täältä Näyttämöltä. Jälkimmäiset on kauniin sinisiä, mutta edelliset maalattu 90-luvulla ällön beigeiksi. Suunnitelmissa on ollut jo pitkään hioa se beige pois -alla on kaunis sininen.

  Hyvä kun mainitsit tuON IKEAn varastoasian! Ei täältäkään huvita ajella sinne hanoja hakemaan ihan vaan todetakseen, että varastossa niitä ei ole...Kohta olisi nimittäin sellainen reissu tulossa!

  VastaaPoista
 10. MaMMeli: Tuo vasemmanpuoleinen jakkara taitaa olla jotain yleissuomalaista mallia. Taisi olla kansakoulun puutyössäkin tehtävänä jossain vaiheessa. Siksi varmaan niin monelle tuttu.

  Ruusa: No nyt sitten jakkara on hyvä syy lähteä Ikeaan :D

  Katri: Kiitos, tämä loppuremontti on jossain mukavaakin, valmista jälkeä tulee nopeaan.

  Leena: Auts! Minä peitän sinisen ällöllä beigellä :DD
  Mä en ikinä muista tarkistaa sitä varastoa silloin kun pitäisi. Van eipä se olisi auttanut muuta kuin että olisimme ajaneet suoraan Espooseen.

  VastaaPoista
 11. Oiskohan meidän vain syytä treffata jossain ja vaihtaa jakkarat päittäin!?:D:D

  VastaaPoista
 12. Leena: Olis varmaan pitänyt treffata :D Pöytä olisi vielä sininen, mutta siihen ajattelin hakea huomenna maalis jos vaan Terra on auki.

  VastaaPoista
 13. Meilläkin on onneksi pöytä sininen! Mitä ihmettä sinä hyvä nainen touhuat niiden ruskeiden ja beigejen maalien kanssa? Lopeta jo!:D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)