torstai 28. helmikuuta 2019

Blogi 10v. + arvonta

Päivänpesän elämää täyttää tänään kymmenen vuotta. Pitkä aika kirjoittamista takana, aiheet ovat vuosien aikana vaihdelleet, nyt keskitytään enemmän puutarhaan lapsien kasvettua ja elämän muututtua. Blogi on ollut päiväkirjani, henkireikäni, se on saanut aikaan uusia ystävyyksiä, mielenkiintoisia kohtaamisia ja valtavan määrän tietoa lukulistan blogien kautta. Iso ja sydämellinen kiitos vastavuoroisuudesta teille kaikille siellä ruudun toisella puolella. 

Ennen matkaa päätin tuoda 10-vuotis arvonnan palkinnot tuliaisina reissusta. Mikäpä kulkisi helpommin pienessä tilassa matkalaukussa kuin siemenet. Palkintoja on kolme erilaista. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla ja ilmoittamalla kommentilla minkä setin mieluiten haluaisit. Kaikille on tasapuolisesti yksi arpa, myös anonyymit voivat osallistua jättämällä tunnistettavan nimimerkin. Kaikki kommentit jotka on jätetty ennen 8.3.2019 klo 18:00 osallistuvat arvontaan.

Setti 1.
 Setissä 1. on kaksi erilaista krassia, 'Alaska Salmon' ja 'Milkmaid'.

Setti 2.
 Setissä 2. on tomaatin siemeniä. Amppelitomaatti 'Gartenperle', runkotomaatti 'Goldene Königin' ja kirsikkatomaatti 'Primabella'.

Setti 3.
Setissä 3. on 'Green Apples' akileijan siemeniä sekä tuoksuherneet 'Night&Day' ja 'Matucana'.

Jos kommenttisi ei näy heti niin ei hätää, julkaisen ne mahdollisimman pian ja arvontaan osallistuvat kunhan ovat jätetty ennen yllä olevassa tekstissä olevaa aikaa.


51 kommenttia:

 1. Onnea!
  Blogi on aika mukava harrastus ;) Noita tuoksuherneitä tavoittelen.
  Olipas teillä ihana matka, kiva kertomus edellisessä postauksessa. Hollannin maaseudulla on aika mukavaa, tykkään varsinkin puukujista teiden varsilla ja pelloista ja hauskoista maataloista. Ruuhkaisilla moottoriteillä meno onkin sitten toinen juttu.

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, tuo kolmas yhdistelmä kiehtoo. Siemenet on tosiaan parhaita matkamuistoja.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut!
  Setti 1.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Sinulla on ihana blogi, jota olen jo pitkään seurannut vaikken olekaan aiemmin kommentoinut :) Onnittelut 10-vuotiaalle!
  Setti 1 olisi ihana.

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea 10 vuoden blogitaipaleesta ♥ Siihen ajanjaksoon ehtii mahtua jo monenlaisia tapahtumia! Blogiasi on ollut niin mukava seurata vuosien varrella, vaikka en niin usein ole ehtinyt kommentoidakaan; mikähän kiire sitä aina on olevinaan....vaan onhan me joskus tavattukin, ihan livenäkin! Kiva oli olla mukana Keski-Euroopan matkallannekin matkallanne blogin välityksellä.
  Oma blogini täyttää ensi kuussa 11 vuotta, katsotaan muistanko huomioida sitä mitenkään; viime kesänä järjestin meidän pihalla blogin 10-synttärit pitkäaikaisille blogikavereille. Sekin oli oikein hauskaa.
  Krassit sopisivat vallan mainiosti Cottage garden-lavakaukuskasvimaalleni. Aina sinne muutama krassi vielä mahtuisi.....

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea blogille ja vähintään yhtä monta vuotta tulevaan!

  Setti 2. olisi valintani.

  VastaaPoista
 7. Onnea ja setti 2 olisi kiinnostavin. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Lämpimät onnittelut blogin 10-vuotias synttäreistä! Kaikki setit ovat kivoja, mutta jospa tällä kertaa no 3.

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea 10-vuotiaalle blogillesi ja antoisia vuosia eteenkin päin! Niin hyvät palkinnot on nyt, että ihan valinnanvaikeus iski. Taidan tavoitella settiä nro 3.

  VastaaPoista
 10. Isot onnittelut pitkästä taipaleesta! Ihanaa, että aloitit, blogisi lukeminen on aina niin mukavaa. Pihan ja rakennusten kanssa puurtaminen on niin kiinnostavaa, tuttua ja innostavaa. Olette lisäksi niin mahdottoman aikaansaavia, oma tahtini on etanan, kun te loikitte kuin kauriit :-D Mutta ehkä se kaikki tekeminen on tarkoitus, se tuo mukavaa sisältöä ja tarkoitusta elämään, varmaan sama teilläkin. Rakennukset ja piha ovat harrastus.
  Oi, jos arpaonni osuu kohdalle, niin ottaisin nuo ihanat krassit! Ihanan väriset, ja lapsuudesta tuttu kukkanen.

  VastaaPoista
 11. Onnea,onnea! Setti nro 1 olisi mieluisin.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Onnittelut pitkästä blogitaipaleesta! Kaikki setit kivoja, mutta kallistun tällä kertaa tomaatteihin, eli nro 2.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Onnittelut vuosikymmenestä! Ahkerasti olet jaksanut blogia joka vuosi päivittää. Pitää tutustua noihin alkuvuosiinkin Ü
  Akileijoja ei saata vastustaa, joten setin kolme arvontaan pidän peukkuja pystyssä.

  VastaaPoista
 14. Toivotan onnea blogillesi nyt ja tuleville vuosille myös! Krassit olisi niitä mun kukkia. Maalaismaisemaan oikein sopivia.
  maritsa@hotmail.fi

  VastaaPoista
 15. 10 vuotta on pitkä aika ja siinä ajassa ehtii paljon! On ollut mukavaa seurata pihasi rakentamista ja talon ja ulkorakennusten peruskorjausta ja tietenkin huonekalujen entisöintiäkin! Onnea ja kaikkea hyvää tuleville vuosille!

  Arvonnassa mukana, jos onni suosii niin tuo paketti 3 kiinnostaisi!

  VastaaPoista
 16. Onnea 10v. blogille. Kiitos mielenkiintoisista teksteistä sekä upeista kuvista. Aurinkoista kevään odotusta ja innostavaa kasvukautta kesälle. Setti 2 olisi mieluinen. merja.veijanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 17. Lämpimät onnittelut 10-vuotiaalle!
  Tykkään kovasti blogistasi. Se on monipuolinen ja elämänmakuinen. Puutarha on etusijalla, tavallisen arjen ja elämän juhlahetkien maustamana. Olet myös ahkera kommentoija, jota arvostan. Kiitos!
  Kiva arvonta ja valintakin meni arpomiseksi. Päädyin 1. eli krasseihin.

  VastaaPoista
 18. Onnittelut pitkästä plokitaipalehesta! Siihen on mahtunu postaus poikinee :)
  Kolomos setti olis mialuusin.

  VastaaPoista
 19. Paljon onnea. Kaikki siemenet on ihania, ottaisin vaikka kaikki.

  VastaaPoista
 20. Ohhoh, nyt jo 10 vuotta.. Hurjasti onnea! Luen joka postauksesi ja olen saanut paljon oivalluksia blogiteksteistäsi. Jatka samaan malliin! Setti numero 3 kelpaisi toiselle puutarhurille :)

  VastaaPoista
 21. Lämpimät onnittelut kymppivuotiaalle! Yhtä matkaa ollaan sitten täällä blogilandiassa kuljettu, kun sama vuosimäärä tuli Mielen Lumolla täyteen helmikuussa :) Voi, setti kolme olisi se ihanin noista, koska rakastan sekä akileijoja että tuoksuherneitä!

  VastaaPoista
 22. Harvassa on tällaisia 10-vuotiaita blogeja, jotka päivittyvät edelleen suht´koht säännöllisesti.

  No kaiken takana olet tietenkin sinä Katja. Kesää kohti kun mennään, niin vauhtisi vain kiihtyy. Täällä viihtyy ja viisastuu.

  Setti 1:n krassit olen jo mielessäni istuttanut isoihin ruukkuihin.

  VastaaPoista
 23. Onnea! 10 vuotta on kunnioitettava ikä. Bloggaaminen on yllättävän monipuolinen harrastus. Setti 3 olisi mieluisin noista kolmesta, jos voitan.

  VastaaPoista
 24. Onnea 10 vuotiaalle! Kunnioitettavan pitkä aika. Setti 2 olisi mieluisin.

  VastaaPoista
 25. Onnea 10-vuotiaalle ja menestystä blogillesi jatkossakin. Setti 1 olisi mieluisin minulle ♥

  VastaaPoista
 26. Onnea synttäreille ja krassit olisi se minun jos onnetar suosii. Olet oikeassa nämä ovat kevyitä tuliaisia ja jopa monivuotisia iloja matkalta.

  VastaaPoista
 27. Paljon, paljon onnea! Setti nro 2. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Onnea, olet tuottanut meille lukijoille paljon iloa!
  Setti 3 on houkutteleva...

  VastaaPoista
 29. Onnea 10-vuotiaalle!
  Setti 2 olisi kiva, pääsen keväällä muuttamaan vihdoinkin omaan taloon missä iso piha ja kasvihuone joten kyllähän nyt tomaatteja pitää laittaa kasvamaan :)

  VastaaPoista
 30. Paljon onnea ja hyvää jatkoa myös tulevaan. 3 setti olisi mieluisin.

  VastaaPoista
 31. Kymppisynttärit! Niitä kannattaakin jo juhlia:) Onnea kovasti. Osallistub mielelläni arvontaan ja kun kerran saa valita niin 1.setti taitaa olla minulle mieluisin vaihtoehto. Tuo Milk Maid krassi on niin kaunis ja hempeä.

  VastaaPoista
 32. Onnittelut! Kymmenen vuotta on mahdottoman pitkä aika! Mukavat matkatuliaiset, kolmas setti olisi ehkäpä mukavin.

  VastaaPoista
 33. Wheeeeee! Siis tosiaan kymmenen vuotta!?! Sehän on ihan oikeasti huikea pala ihmiseloa. Mutta kyllä kiitän sinua ihanasta matkasta. On ollut tosi mukavaa seurata postauksiasi ja puutarhasi eloa.

  Arvontaseteistä en osaa valita parasta, ota vain muuten mukaasi. Oikeasti en ikinä voita yhtään mitään :)

  VastaaPoista
 34. Onnea kymmenestä blogivuodesta! On ollut ilo lukea kirjoituksiasi ja katsella kuviasi. Krassisetti kiinnostaa nyt eniten. :)

  VastaaPoista
 35. Oi, onnea kymmenvuotiaalle! <3
  Se on jo hieno saavutus. Tämä bloggaaminen ei tosiaan ole pikajuoksu vaan pikemminkin maraton, jota ei voi oikein lopettaa. On ihana, että monet blogiystävät ovat tuttuja jo pitkältä ajalta. Ja puutarhatkin tuntuvat tutuilta, vaikka niissä ei olisi koskaan vieraillutkaan.
  On hienoa, kun olet jakanut upean puutarhanne vaiheita ja tuota valtavan arvokasta rakennustenne korjaustayötä meidän lukijoiden iloksi. Kiitos näistä kymmenestä vuodesta!

  Ja osallistun ehdottomasti arvontaan. Eniten ihastuin tuohon viimeiseen settiin. Nuo akileijat ja tuoksuherneet ovat suosikkejani.

  VastaaPoista
 36. Onnea onnea :) Mikä tahansa seteistä kelpaisi, mutta sanotaan nyt vaikka nro 1.

  VastaaPoista
 37. Paljon onnea 10-vuotiaalle! Setti 1 olisi mieleisin, koska olen tällä hetkellä parvekeviljelijä ja rakastan krasseja.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Onnittelut! Settiä numero 3 tavoittelen.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 39. Onnittelut huikeasta blogitaipaleesta <3

  Mukana setti nro 2 tavoittelussa :)

  hao @lailanet.fi (välit pois)

  VastaaPoista
 40. Onnittelut 10- vuotiaalle! Setti 2, tomaatteja ei vaan koskaan ole liikaa.
  T. Hannele (hanskister(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 41. Onneksi olkoon 10-v.! Blogisi on ihana ns.vahingossa löytö! Taitaa mennä kevät sitä lueskellessa. Tänään on keittiö multapurkkeja tulvillaan. Monessa näkyy jo hentokaisia alkuja: Kosmoskukkaa, Mökinmiinaa, Samettikukkaa...Ovat menossa siirtolapuutarhamökin pihan koristeeksi, kunhan tuosta ensin kasvavat. On hillitön hinku kevätpuuhiin! Blogisi tuo helpotusta odottamiseen. Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 42. Onnittelut <3

  Setti 2 on eniten mua :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Paljon onnea!Arvonnassa mukana, nro 3.

  VastaaPoista
 44. Paljon onnea!Arvonnassa mukana, nro 3.

  VastaaPoista
 45. Onnittelut pitkästä blogitaipaleesta! Setti 3 sopisi minulle.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 46. Onnittelut 😊❤ 2.settiä tavoittelen.
  miakinnun75@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Onnea! Toivottavasti kerrankin onni suosisi!

  VastaaPoista
 48. Onnittelut, kyllä on paljon uutta tietoa ollut sinunkin posteissasi ja niistä oppinut, setti nr 3 olisi hieno voittaa vaikken aina niin hyvin onnistukaan noiden tuoksuherneiden kanssa terv Jaana K

  VastaaPoista
 49. Onnittelut 10-vuotiaalle!
  Valintani olisi setti nro 1.
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 50. Juttujasi on kiva lukea!
  Setti 2
  Terveisin Varma Vieras

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)