tiistai 12. helmikuuta 2019

Kirpparilta

Kävin pitkästä aikaa kirpparilla. Käyntikerrat ovat olleet vähissä kun mitään ei tarvitse. No, en minä nytkään mitään tarvinnut mutta ostinpa silti.
 Kaksi pientä pöytäliinaa ei ollut hinnalla pilattuja, maksoin näistä yhteensä 0,75€. Värit eivät ole yhtään minua, enpä muista milloin olen ostanut jotain keltaista. Mutta tiedättehän, kevät on tulossa ja silloin mieli kaipaa värejä.
 Kumpikin liina on kaunista reikäkirjontaa. Kotona nämä paljastuivat Teneriffalta tuoduiksi matkamuistoiksi,  hintalapun alle piilotetun tuotelapun mukaan käsin tehdyiksi. No, oli niin tai näin, niin liinat ovat oikein passelit liinat kevääseen ja pääsiäiseen.
 Itse en osaisi tehdä, tai vaikka osaisin niin hermo ei kestäisi.
Ryppyinen, mutta en viitsinyt silittää pesuun menevää liinaa. Kunhan perunanarsissini kukkii, on tämä täydellinen liina narsissipurkin alle.

13 kommenttia:

 1. Onpa kauniit ja justiin ihanat värit! Ihana ajatella, että joku teneriffalainen mummeli on niitä tehnyt. Minulla taitaa olla jonkun mummon (ei teneriffalaisen) vanha reikäkirjontakirja, se on vieläpä ruotsiksi, vai oliko peräti norjankielinen. Sanomattakin selvää, ettei ole tullut kokeiltua :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan tuo leppoisaa talvi-iltojen puuhaa :D Mut ei ehkä kuitenkaan mun laji. Onneksi toiset osaa niin saa kauneutta omaankin kotiin.

   Poista
 2. Nätit pikkuliinat, monikäyttöiset.

  VastaaPoista
 3. Kivat liinat, ovat kuulemma tulossa muotiin taas nämä pikkuliinat. Minullakin niitä muutama on.

  VastaaPoista
 4. Nätit liinat ja todella hyväkuntoiset. Tuosta vihreästä tuli kouluaika mieleen. Käsityötunnilla tehtiin reikäliina. Annoin sen äidille, jolla liina ei ole säilynyt tallessa.

  VastaaPoista
 5. Kauniit ovat, hyvät löydöt teit. Noiden päällä tulppaanimaljakko näyttää upealta.

  VastaaPoista
 6. HEI,todella tutunnäköistä! Kun näin ensimmäisen kulman tuosta vihreästä, se vaikutti ihan tuntunoloiselta. Minulla on oma, kansakoulun käsitöissä 1960 valmistunut juuri tuonvärinen pellavaliina, jossa on tuollaista valkokirjontaa. Koko on noin metri kertaa metri. Joskus kesäisin se on pöydällä.

  Samanlaista on siis tehty muuallakin.

  VastaaPoista
 7. Hyvät kaupat teit ja noiden päällä keväiset kukkamaljat ovat kuin piste iiiin päällä!

  Oikein ihanaa Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 8. Nätit. Eivät ollu hinnalla pilatut. Muurahaasenpolokuja o tullu joskus ittekki väännettyä.
  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 9. Mä oon ton tyyppistä kuviota yhteen tyynyliinan koulussa.
  Nätit liinat löysit.

  VastaaPoista
 10. On tuossa ollut tekemistä. Minullakaan ei riittäsi hermot ;)

  VastaaPoista
 11. Voi miten upeat!! Kirpparilla kierrellessä juuri tuollaiset pienet liinat eivät aina osu silmiin, mutta jos katsoo vähän tarkemmin, pystyy tekemään uskomattomia löytöjä. Minäkin olen tehnyt hyviä liinalöytöjä ja aina mietin, että miksi ne ovat niin epähaluttuja, kun eivät edes maksa melkein mitään. Ehkä niihin joskus vielä "suuri yleisökin" hullaantuu, joten paras vaan ottaa talteen, kun näkee, vaikkei niin tarvitsisikaan :).

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)