keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Vuosi mummina

Aika tasan vuosi sitten minusta tuli mummi kun maailmaan syntyi pienenpieni poika. Ja nyt hetken päästä, poikanen täyttää jo vuoden. Viikonloppuna juhlitaan, ja mummi sai kunniatehtävän leipoa kakun. Vähän jännittää, mutta eiköhän kakku aikaan saada vaikka täyte on sellaista jota en ole koskaan tehnyt.

En voi sanoa, että mummius mullisti täysin elämän, mutta tottakai se sitä muutti. Olen päässyt miltei 20 vuoden tauon jälkeen taas vauvauintiin, olen saanut hoitaa yön yli pientä vauvaa ja olen saanut nautti siitä kun pieni vilkuttaa ovella ja lähtee kotiin. Ja saanut nauttia siitä kun samainen pieni painaa päänsä mummin olkapäätä vasten ja on siinä ihan rauhassa. Kyllä ne vain on kaikki asioita joita ilman en enää voisi kuvitella elää. Vuosi on tehnyt elämästä rikkaamman ja olen saanut kokea ainutkertaisia asioita, ihan kuin aikoinaan esikoisen aikaan.
Viime viikolla oltiin mussukan kanssa kauppakeskuksessa. Tulipa samalla otettua elämän ensimmäinen selfie. Ja kukapa muu kuin mummin mussukka oli kainalossa. 
Jos aika kuluu yhtä nopeaan kun enimmäinen vuosi mummina, niin ei mene hetki kun tämä vilpertti lähtee kouluun. Tässä iässä osaisi arvostaa hitaasti kuluvaa aikaa, mutta totuus on, että aika kuluu aina vain nopeammin. Miksiköhän?

---
Yritin saada tähän postaukseen videota jonka olen kuvannut puhelimella ja tallentanut iPhotoon. Jostain syystä bloggeri ei anna ladata videota vaan ilmoittaa latauksen virheelliseksi. Olisiko kellään lukijalla hyvää vinkkiä miten saan videon tänne blogiin?


5 kommenttia:

 1. Voi söpöys miten suloinen pikkuihminen. Ja mummi näyttää niin onnelliselta.

  Minusta tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee sen nopeammin aika kuluu. Jarrua tekisi mieli painaa, jos sellainen mahdollisuus olisi.

  Onpa muuten komea kaappikello edellisessä postauksessa, WAU!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummi on onnellinen, ihan höpsähtänyt :D
   Harmi kun ajassa ei ole jarruja.

   Poista
 2. Yksi mummi on selvästi valloitettu täysin. Eikä mikään ihme.
  Videoista en osaa sanoa, mutta tiedän, että monet lataavat videonsan ensin youtubeen ja linkittävät sieltä blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On valloitettu, ihan täysin :) Videossa se näkyisi niin hyvin, mussukka saa tehdä sellaista mitä omat ei koskaan.

   Poista
 3. Niin paljon on iloa Onnista <3
  t.
  mummo

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)