tiistai 10. joulukuuta 2019

Vyyhdinpuut uudessa käytössä

Hetken kotikirpparilta ostamani vyyhdinpuut pyörivät tiellä pitkin salia ennen kuin keksin niille käyttöä. Tai siis kahdelle kolmesta vyyhdinpuista.
 Toisesta tuli kauteen sopiva teline. Ylhäällä pitkät kruunukynttilät ja alhaalla tuikut.
 Tosin taidan siirtää tuolin muualle talossa ja kynttilät toiselle puolelle kaappikelloa. 
 Toinen vyyhdinpuu on eteisessä ja sen päällä on eteisessä ympäri vuoden oleva lyhty valoineen. Lyhty oli ennen tuon kunnostamani lasten tuolin päällä mutta nyt tuoli vapautui lastenlasten käyttöön.

Tämän pienen sisustusinnon ansiosta taisin saada hukassa olleen joulumielen takaisin ja sain laitettua joulukoristeita kuten seimen esille. Ja eilen hankin torilta kaksi havukranssia talon ulko-oviin. Nykyisin joulu ei paljon koristeita vaadi mutta jotain on oltava, ainakin nuo seimi ja kranssit.15 kommenttia:

 1. Aivan ihanat käyttötarkoitukset keksit vyyhdinpuille ja kerkesin juuri ajattelemaan ensimmäisen kuvan jälkeen että tuoli olisi kiva muualla kuin tossa. Teillä on niin mahdottoman kaunis kaappikello se tulee vielä paremmin sitten esille. Mutta makuasioita nämä kuitenkin on. Ihanaa että olet löytänyt taas joulumielen, sitä kuitenkin tarvitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on tuossa pojan vaatepinoja varten, vie siitä omaan huoneeseensa ja kaappiin. Mutta ehkä selviää nyt ainakin joulun ilman tuolia :) Kaappikello oli ennen tapettiseinällä mutta siirsin hirsiseinälle koska hukkui tapettiin.
   Joulumieli tais jäädä kaiken muun kiireen alle, nyt sille on tilaa.

   Poista
 2. Hyvä idea löytämillesi vyyhdinpuille! Narupurkkiin mahtuukin runsaasti kynttilöitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kuluu hirmuinen määrä kruunukynttilöitä vuodessa, tuohon purkkiin mahtuu melkein yksi Ikean kynttilälaatikollinen.

   Poista
 3. Vyyhdinpuita voi varmasti käyttää monella tavalla eri sesongin mukaan. Ne ovat oikein kauniit kannatellessaan lasipurkkeja ja lyhtyä. Kyllä joulu on houkuteltava esiin pienillä sisustus- tai koriste-esineillä. Siitä se joulumieli syntyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se joulu tulee, jo ihan kohta, ja nyt se näkyy kotonakin. Viikonloppuna voisi hakea jo kuusen sisälle.

   Poista
 4. Niistähän kuariutuu kivat pikku hyllyköt.

  VastaaPoista
 5. Hyvät ja toimivat ratkaisut vyyhdinpuille.

  VastaaPoista
 6. Kiva ratkaisu. Vyyhdinpuut kynttiläpurkkeineen ja lyhtyineen ovat kuin juuri tuohon tarkoitukseen suunnitellut.
  Mukavaa, että se joulutunnelmakin vähitellen löytyy. Kranssit ja seimi sopivat kauniiseen taloonne paremmin kuin kiiltävät härpäkkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä se joulutunnelma vaan tuli, hiukan on kyllä huono omatunto ettei tänä vuonna lähde joulukortteja, en vain saanut millään aikaiseksi ostaa tai tehdä niitä. Kiiltävät härpäkkeet runsain määrin ei ole mun juttu, pienet voi olla ihan kivoja.

   Poista
 7. Mulla vyyhdinpuut on lehtitelineenä;)

  VastaaPoista
 8. Mullakin on ollut tollaset vyhdinpuut, kukkia pidin siinä.
  Nyt ne ovat jossakin, kun vain tietäis missä ??

  VastaaPoista
 9. Kiva idea! Meillä ne riippuvat terassin katosta. Ympärille on kiedottu talvella kausivalot ja kesällä sisällä on kukkapata. Kaikki vanha on niin ihanaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)