perjantai 12. lokakuuta 2012

Löytyisikö näitä keneltäkään?

Jos Ikeasta ostaa jotain mitä tykkää, niin aina kannattaa ostaa vähän varastoonkin, sillä syvällä kokemuksen rintaäänellä voin kertoa, että tuotteen valmistus ja myynti on takuulla lopetettu sitten kun jälkikäteen sitä kaipaat.

Yksi tälläinen tuote on tämä Ikean keittökoukku. Aikoinaan raaskin ostaa vain yhden paketin jossa kolme koukkua. Silloin ei ollut selkeää visiota mihin näitä tarvitsen, mutta nyt on.
 Kodinhoitohuoneessa koukuissa roikkuu kuivumassa lavuaarin yllä rukkaset, pipot ja lapaset.
Tuvassa koukussa on tietenkin tiskirätti. Rätti kuivuu parhaiten roikkuen puuhellan lämmössä.
Nyt kaipailisin lisää koukkuja. Joko näitä samoja Ikean koukkuja tai vastaavia muita.
Jos raaskit myydä omasi tai tiedät mistä löytää vastaavanlaisia, niin kaikki vinkit kehiin.
Myyntiä varten yhteystiedot löytyy tuosta sivupalkista.

12 kommenttia:

  1. Voi hitsi, onpa kätevä! En ole tuollaisiin törmännyt mutta hyväthän nuo olisi vaikka mihin tarkoitukseen. Raivostuttavia kaikki kaupat joissa valikoima vaihtuu yhtä mittaa :-( Toivottavasti löydät lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on käteviä, ja kaiken lisäksi kivan näköisiä. Ja etenkin toimivia :D Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun kun koukkuja ei enää saa!

      Poista
  2. Onkos teillä tämmöistä? http://www.sinituote.fi/Suomeksi/Tuotteet/Vaatehuolto/Kuivaus--ja-tuuletustelineet?itemid=647&showlocation=bd9cbd4b-663c-493f-b860-409e6cfa9290 Siihen sais kodariin kuivumaan pikkutavarat ja nuo Ikean kauniimmat vapautuis muuhun käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On noita kaksikin sukkien kuivaamista varten, mutta tuohon telineeseen missä kuivataan rukkaset yms. ei mahdu sellaista. Siinä pitää mahtua kuivaamaan myös kurahousut. Yksittäiset koukut olen todennut käytännössä parhaiksi.

      Poista
  3. Voi rähmä, miten hyvä tuo olisi tiskirätin kaveriksi! Monesti minulta kysellään, eikö rätissä voisi olla ripustuslenkki.

    Onpa ärsyttävää, ettei noita enää ole Ikeassa tarjolla. Minäkin nyt mieleni pahoitin! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on täydellinen pari, koukku ja rätti! Ei auta muu kuin metsästää jostain melkein samanlaisia. Joskus on tullut kaupasta hankojen mukana se ripustuskoukku, mutta ei ne ole yhtä esteettisiä kuin tuo Ikean koukku. Ja ihan syystäkin tässä on mieli pahoitettu :D

      Poista
  4. Voi minäkin ottaisin tuollaisia mielelläni käyttöön. Milloin noita on ollut ikealla myynnissä, kun en myöskään muista tuollaisia nähneeni ja viimeisen viisi vuotta olen ikeassa työni puolesta shoppaillu lähes viikoittain...
    Ikeaan on nyt tullut uutena sellaisia yksittäisiä koukkuja jotka saa roikkumaan vaikka kaapinoveen ja siihen sitten voi ripustaa vaikka pyyhkeen tms. Mutta eihän ne tietystikään ole noin käteviä kuin nuo mitkä sinulla on...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista tarkkaan milloin ripustuskoukut olivat myynnissä, mutta on siitä vuosia. Voisivat hyvin ottaa uustuotantoon.

      Poista
  5. Ripustuskoukut onkin tarpeen näinä aikoina, juurikin tuohon kintaiden kuivattamiseen. Ja teillähän, (kuten meilläkin), noita kintaita riittää kuivattavaksi.

    Tein sitä sinun omenamössöä, maistui taivaalliselta myös harmaaparran seurassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuossa välillä roikkuu hanska poikineen. Omenamössöä on täälläkin tehty jo pari kertaa. Vielä olisi omenoita jos tekisi illaksi ja oikein vaniljajäätelön kanssa. Nääs lapset on kaikki poissa...

      Poista
  6. En voi ikävä kyllä auttaa, kätevät näyttää olevan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kätevät on koukut. Pitänee kiertää kaikki motonetit ja biltemat jos löytyisi vaikka melkein samanlaiset.

      Poista

Kiitos kommenteista :)