keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Potilas Kaapo

Kyllä nyt koiraa koetellaan. Toukokuusta asti on ressukan elämä ollut yhtä sairastamista. Ensin iski paha, siis oikein paha korvatulehdus. Sai lääkkeet, ei tepsinyt. Vaihdettiin toisiin ja vieläpä kolmansiin antibiootteihin.

Viime viikolla käytiin korvakontrollissa, korvat puhtaat, mutta tulihan sieltä uusi diagnoosi kun kerroimme Kaapon edelleen vinkuvan kipua: niskat jumissa. Kaapon pää ei käänny toiseen suuntaan lainkaan ja kaularangan vieressä tuntuu jopa ihan patti. Saman puolen etujalka ontuu eikä syömisestä tule oikein mitään kun sattuu niskaan. Vasta heinäkuulle saimme ajan koirien fysioterapeutille kun haluamme viedä Kaapon tutulle ihmiselle. Toivottavasti fyssari saa niskaotteen Kaapon niskajumista.

Juhannus Kaapolla meni hyvin:
 Mikäs se oli istuskella veneen keulassa ja ottaa aurinkoa tyynessä säässä.
Alkoi arki, ja sitten huomattiin uusi vika, hammas on halki. Tänä iltana kiikutan koiran taas kerran lääkäriin. Muuten samalle lääkärille joka on hoitanut koiriamme jo 1980-luvulta asti. Oikea luottolääkäri vaikka onkin nyt lomalla. Sijainenkin meille kelpaa, kunhan tulee koira kuntoon. Eikä haittaa sekään, että siinä koetellaan minun lompakkoa. Me kun luotimme ettei meille voi tulla toista niin sairastelevaa koiraa kun edellinen tapaus oli emmekä ottaneet Kaapolle vakuutusta. Toisaalta, Kaapo on kolmevuotias ja nyt vasta sairastelee. Kolmen vuoden vakuutusmaksuilla makselee kyllä näitä käyntejä ihan mukavasti vaikka tyyristä hommaa onkin.

Silti toivon että sairastamiset ovat nyt tässä.

edit. Nyt on käyty lääkärissä ja saatu aika hampaan poistoon. Päädyttiin siihen koska hampaan ydin on näkyvissä ja tulehdusriski on suuri.

8 kommenttia:

 1. voi kaapoa! pikaisia parantumisia ja helpotuksia särkyihin! peppi toipuu täällä leikkauksesta, mutta alkaa tosiaan olemaan jo oma itsensä. tassuterveiset pepiltä kaapolle :)

  VastaaPoista
 2. Voi Kaapo parkaa, toivottavasti sairastelut loppuisivat tähän,
  voimia Kaapolle ja omistajille♥♥♥

  VastaaPoista
 3. Niin se on ollut meilläkin, että koirilla menee pitkiä aikoja ilman minkäänlaisia vaivoja ja sitten sairastellaan monet vaivat peräjälkeen.
  Pikaista paranemista Kaapolle!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sitä Kaapoa nyt koetellaan, voi toista. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Parempia päiviä Kaapolle!!!

  Harmi, kun koirille ei ole kahvakuulaa. Olen nimittäin omat niska-selkä-hartia -jumit avannut nopeasti ja menestyksekkäästi sillä. Olo on kuin uudesti syntyneellä!

  VastaaPoista
 6. Tai koirajoogaa.. Auttaisiko vehnänjyväpussi..?

  VastaaPoista
 7. Nooras day: Kiitos, kerron terveiset Kaapolle.

  Anonyymi: Toivottavasti loppuu!

  Tarutikki: Minä kun ehdin jo pohtia, että saatiinpas vihdoinkin terve koira.

  Katri: Kiitos :)

  nanna: Harmi kun ei ole koirille omaa! Ei kyllä tekisi kahvakuulla minullekaan huonoa.

  Maarit: Jyväpussi ei tullutkan mieleen, senhän saa viileäksikin, kiitos!

  VastaaPoista
 8. Voi kun Kaapo on komea, oikein hehkuu juhannusauringon paisteessa. Peukutetaan paranemisia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)