keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Varustautumista

Kylmä ja pimeä aika on taas täällä. Ainakin täällä maalla se pimeä peittoaa kaiken alleen jo alkuillasta. Ei katuvaloja lainkaan ja ulkovaloja niukanlaisesti, hyi hyi.

Sisälle on pakko saada piristystä. Se taas tarkoitti valojen ja kynttilöiden esiin virittelyjä. Salin valot oli helpot. Sen kun napsautti kaukosäätimestä päälle ja alkoi nauttimaan. Kaikki kolme toimi eikä uusia taideta tarvita tänä talvena. Kranssit taitaa olla käytössä jo viidettä talvea enkä koe tarpeelliseksi niitä uusia. Tykkään noista edelleen. Valosarjat niiden ympärillä kestää sen pari talvea. Päivällä otetuissa kuvissa näkyvät kovin huonosti.
 Kynttilöitä virittelin pitkin salia. Se onkin ainut huone jossa meillä kynttilöitä poltellaan lasikuistin lisäksi. Syy on turvallisuus, eli kynttilät palaa vain siellä missä on valvontaa. Enkeli lämmittää lasten kuvien edustalla.
 Samaisesta puljusta ostettu toinen enkeli majailee senkin päällä. Pääsi sekin täksikin talveksi esiin, vaikka jotain uutta kaipaisin. Kirppareilla olen ehtinyt kiertää ihan liian vähän ja täällä kotona on inspiraatiot ihan hukassa. Sisustuskaupoista saisi uutta helposti, mutta minä kaipaan nyt jotain persoonallisempaa.
 Salin ruokapöydälle yritin jo yhtä viritelmää. Ei se ihan onnistunut. Kynttilöitä liian vähän, ja jotain muuta vielä käpyjen ja kaapissa lojuneen pahan makuisen teen lisäksi. Tee itsessään on tuossa tarjottimella kiva koriste, ja tuli hyötykäyttöön vaikka sitä ei kukaan pystynyt juomaan.
Lämpimiä iltoja!

5 kommenttia:

 1. Hihii, hyvä idea laittaa paha tee koristeeksi :-) Ihanan näköinen tuo kranssi ikkunassa.

  VastaaPoista
 2. Saila: Mitään ei heitetä pois :D

  VastaaPoista
 3. Samoissa valojen virittely puuhissa täälläkin ollaan, ja kuvistasi inspiroituneena pitääpä mennä keräilemään käpyjä:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat enkelit!

  Meilläkin täällä uudessa kodissa on aikas piemeää...tuolla tiellä kyllä on katuvalot, mutta talolle asti eivät valaise....ja minä tykkään...☺☺

  VastaaPoista
 5. Kirsi: Nopeasti keräämään ennen lumia! Kävyt on oiva koriste talveen ja jouluun.

  Irmastiina: Minäkin olen oppinut nauttimaan keinovalon puutteesta. Läheinen kaupunki loistaa taivaanrannassa pimellä, mutta tyytyväisenä totean että onneksi en asu enää siellä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)