perjantai 15. marraskuuta 2013

Toimiva heräteostos

Kauppakeskuksen sisustus- ja kynttilämyymälä vetää tähän aikaan vuodesta vastustamattomasti puoleensa. Ajattelin ihan vaan poiketa katsomassa, mutta mutta, ehkä ei olisi pitänyt. Vaan toisaalta sain idean miten laitan ison tarjottimen tänä vuonna kynttilöineen esille.

Kaksi pakettia lasisia ilmakuplia ja kaksi kipollista kerman värisiä muovihelmiä. Ne kassissani tulin ulos kaupasta. Kotona niistä muotoutui ihan mielikuvani mukainen juttu ja loisto on kuin Versaillesin peilisalissa.
 Läpinäkyviä lasipallosia ja muovihelmiä on vaikea kuvata.

 Viimeisenä pieni kuva-arvoitus. Mikä tarjottimella ei kuulu joukkoon?
Aivan oikein, se pieni musta legoista eksynyt ase. Kuopus oli käynyt ihastelmassa uusia koristeita ja jätti samalla todistusaineistoa itsestään. Ihan ymmärrettävää, tekeehän noita mieli hiplata ihan itsekin.

17 kommenttia:

 1. Ihana idea, enpä ole ennen nähnytkään mitään lasisia kuplia... pitää siis kiertää kaukaa sisustusliikkeet, muuten niitä voi tulla meillekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuplat on tarkoitettu vesimaljaan killumaan kynttilöiden kanssa, mutta minusta ne käy hyvin kuivallekin maalle.

   Poista
 2. ihanat...mistähän löytäisin noita kuplia...:)

  VastaaPoista
 3. Meidän kissat rakastaisi noita palleroita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ei ole vielä löytäneet palleroita, mutta ne ei muutenkaan hypi tuohon salin pöydälle. Mutta vesimaljaan en voisi palleroita kuvitella, sitten kävisi kissojen kuhina maljan vierellä.

   Poista
 4. kaunista kaunista mullakin lähes samanmoinen tarjotin..mutta ei oikein rauhallista pöytää minne sen asettelisin..täytyypä harkita :) kiitos ideasta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tarjotin on ostettu muutama vuosi sitten kirpparilta, tykkään siitä aina vaan, mutta vaatii kyllä tilaa ympärilleen.

   Poista
 5. Lueskelin blogiasi ja palaan pari postausta taaksepäin, ihaniin japanilaistyylisiin kuppeihin. Oletko katsonut kupin pohjaa valoa vasten? Itselläni on hyvinkin samantyyliset kupit, joissa koristeaihe on lohikäärme, kupin pohjassa näkyy valoa vasten naisen pää. Kuppini on tuotu Japanista 50-60-lukujen vaihteen tienoilla. Uskon, että eivät nuokaan mitään Tiimarikamaa ole. Kauniit ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti piti tarkistaa kuppien pohjat valoa vasten, ei mitään kuvioita. Kahdessa ehkä ympyrä, mutta kahdessa ei yhtään mitään. Ehkä niiden arvoitus vielä joskus selviää :)

   Poista
 6. Mulla on myös ton tyylisiä tarjottimia kaapin perukoilla. Pitääkin kaivaa esiin ja käyttää tuohon tarkoitukseen, eikä vaan mielikuvituksettomasti pulla-alustoina. Kiitos ideasta ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tarjotin on tainnut olla kerran juhlissa tarjottavien alustana, muuten se on vain koriste kynttilöiden alla :D

   Poista
 7. Ihana idea - kaunis. Nauratti tuo Lego-pyssy. Niitä löytyy meilläkin aina yllättävistä paikoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin niitä leikkipyssyjä löytyy kaikkialta, sikiääköhän ne jo keskenään sillä jossain on pakko olla ehtymätön varasto :D

   Poista

Kiitos kommenteista :)