perjantai 22. marraskuuta 2013

Välityö valmistui

Tämä kausi on entisöintikurssilla valmistumisen juhlaa. Kotiin on tuotu jo yksi kunnostettu tuoli, ja viimeksi tiistaina kiikutin kotiin pöydän. Mummon jäämistöstähän se löytyi, pieni ja sievä sivupöytä. Ei komeillut ulkonäöllään, mutta kyllä se siitä muuttuisi hiekkapaperilla ja petsilakalla.

Tässä linkissä pöytä ennen käsittelyä. Ja näissä kuvissa pöytä tänään kotona.
Salamakuva näyttää parhaiten pöydän uuden pinnan. Sävy on vaalea pähkinä, käsittelykertoja kolme.
 Hupsuahan se on peittää pöydän uusi pinta, mutta on se vähän kaljun oloinen ilman liinaa. Lyhdyssä ei ole valoja, sillä vapaista pistorasioista on hiukan pulaa näin pimeään vuodenaikaan. Voisikohan pukki toimittaa taloon pari pientä jatkojohtoa tilanteen korjaamiseksi.
 Klahvipöytäkin edistyy. Puuttuva pöytälevyn puolisko on liki paikoilleen tapitettu ja klahvikin on jo sahattu. Ihan ei ehdi jouluksi kotiin, mutta pääsiäiseksi tulee varmasti.


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin taitaa olla, ja käy kivasti tuon vanhan tuolin kanssa :)

   Poista
 2. Sinähän olet kyllä semmoinen terästouhuaja! Miten ihmeessä ehdit kaikkea tehdä koko ajan? Hieno tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssilla ehtii yhdessä illassa todella paljon kun on välineet ja vempaimet millä tehdä, ja se tärkein, kukaan ei roiku puntissa. Välityöt valmistuu vielä enemmän kuin huomaamatta kun niitä tekee vähän koko ajan kun odottelee varsinaisen työn liimausten, maalausten ja yms. kuivumisia. Tämä pöytä kyllä pyöri välityönä vähän pidempään mukana ja kävi kerran kotonakin keskeneräisenä, mutta nyt se on valmis! Seuraava välityö taitaa olla ompelutuolini.

   Poista
 3. Hih, mulla on tollainen samanlainen pikkupöytä, isän peruja, hyvässä kunnossa vielä. Tosi näppärä liikutella sinne missä pikkupöytää tarvii. Mäkin tykkään siinä jotain liinaa pitää, vaikka on vielä ihan hyvässä kunnossa.

  VastaaPoista
 4. Laita sinne lyhtyyn pattereilla t oimivat led-valot. Ne on kehittyneet kovasti ja ovat näppärät.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)