torstai 9. helmikuuta 2012

4 kuukautta

Tämänpäiväinen aurinko lupaili jo kevään ensi pilkahduksia.
Vaikka oli liki 20 astetta pakkasta, oli ihan pakko lähteä lasten kanssa ulkoilemaan.
Auringossa kun pysytteli, niin sää oli jopa miellyttävä.

Kahlasin umpihangessa ympäri puutarhaa ottamassa muutaman kuvan auringon viimeisistä säteistä.
Kasvihuone ympäristöineen on näin talvella melko väritön.
 Kesäkuussa, 4 kuukauden päästä, näyttää tältä:
 Kesäihmiselle on tuskaa kierrellä lumista puutarhaa. Trampoliini ei loista kauneudellaan vaikka taitaa olla nykyään osa suomalaista kansallismaisemaa. Sen verran monesta pihasta tuo luuranko löytyy.
 Kovasti yritin karvalakin korvaläppien lomasta kuunnella joko aurinko sulattaa vettä aitan katolta, mutta yhtään tippuvaa ääntä en kuullut. Oikein kuin tihrustin, niin lunta se aurinko on jo haurastuttanut tuosta katon reunalta.
Kevät, on se tulossa.
 Melkein viimeinen päivänsäde.
Nyt on menninkäisten vuoro.
Yksi sellainen istuu täällä sisällä viltin alla.
Väsyttää ja selkä yrittää vihoitella.
Onneksi viikonloppu on ihan kohta!

9 kommenttia:

 1. Nyt on koko blogi kahlattu alusta loppuun, muutama hetki siihen meni ;-). Kiva noita sun juttujas on lukea. Miehenikin on kuullut paljon Arvilan tarinoita tässä sivussa. Etsii jopa samantyylistä taloa netistä... Mukavaa alkavaa viikonloppua, toivottavasti selkäkipu ei äidy pahemmaksi.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Loistavaa tekstiä upeiden kuvien kera! Kiitos. Tarja

  VastaaPoista
 3. Meillä tänään päivällä auringonpaisteessa räystäältä tippui harvakseltaan vesipisaroita, vaikka pakkasta oli toistakymmentä astetta. Sen verran aurinko jo lämmitti ulkona, sisälle kun se paistoi, niin tuli suorastaan kuuma.
  -MUR-MUR-

  VastaaPoista
 4. Miikku: Harvinaisen onnistunut :)

  Irmastiina: Kiitos :)

  Tuija: Mukava kuulla että omakin blogi on niitä jotka pitää kahlata täysin läpi :)) Tämä ilta on otettu iisisti, kyllä se selkä siitä.

  Tarja: Ole hyvä :)

  MUR-MUR: Olispa meilläkin jo tippunut. Minusta siitä alkaa kevät! Sisällä vedin verhoja sivuun jotta lämmittäisi meilläkin. Sitten kyllä tuli kaikki pölyt näkyviin :D

  VastaaPoista
 5. Kauniita talvikuvia tosiaan. Näin tässä -25 asteen pakkasessa tuo upea kesäkuvasi lämmittää mieltä, oi kun olis ihana kirmata paljain jaloin pehmeällä nurmella, oman puutarhan antimien ääreen :)

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka kauniita kuvia....kaikista upein on tuo alin kuva!!!

  VastaaPoista
 7. Ihania talvikuvia. Trampoliini tosiaan taitaa olla pihojen kansalliskaluste :) Meillä sitä ei ole eikä tähän pikkupihaan edes mahdu. Tai niin minä sen lapsille aion kaupata kun pyytävät. Toivon ja luotan, että niille riittää kumpienkin serkkuja ja naapurin. Tulevaisuus näyttää, joudunko pyörtämään sanani.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)