maanantai 8. maaliskuuta 2010

Kotiin paluu

Aina se on yhtä ihanaa. Ei tarvitse olla kuin muutama päivä poissa ja kotiin palaaminen tuntuu aivan ihanalta. Tällä kertaa isommat lapset yllättivät. Oli imuroitu ja tyhjennetty astianpesukonetta koulun jälkeen ihan vapaaehtoisesti. Tuntuipa mukavalta tulla siistiin kotiin! Teiniprinsessa oli kotiutunut Egyptistä ihan omana itsenään, eikä laumana kamaleita. Kodinhoitohuoneessa odotti sitten tämä. Kasasta nappasin jo yhden koneellisen pesuun. Eipä tarvitse miettiä mitä seuraavat pari päivää tekee. Lomareissulla lapset lisääntyivät yhdellä. Kummityttöni lähti taas meille muutaman yön yökylään. Pojat olivat aivan riemuissaan kun saadaan lisää tyttöenergiaa taloon. Yhteisleikit sujuvat pääosin näin hyvin.Huomenna ehkä ostoskuvia. Tuli käytyä Kuopiossa. Arvontaan ehtii vielä osallistua tuolla pari postausta alempana torstaihin asti. Sitten suoritetaan arvonnat. Tervetuloa kaikki uudet lukijat, teitä on hypännyt mukaan ihan mieletön määrä!

8 kommenttia:

 1. Kiitos! Meidän pyykkikasat näyttävät nyt kovin pieniltä;)

  Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
 2. Nina: Kiitos, hyvää Naistenpäivää sinnekin :)
  Tämän siitä saa kun on muutaman päivän pois kotoa!

  VastaaPoista
 3. Vau, mitkä kasat! Voimia pyykkäämiseen!

  VastaaPoista
 4. meillä on aina vähän isommatki kasat,vaikka joka päivä pyykkäänki:)

  VastaaPoista
 5. Malla: Isossa perheessä pyykkiä kertyy :) Onneksi pyykkääminen on (ainakin minusta) mukavaa puuhaa!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä pyykkäämiseen, sitä tuntuu täälläkin riittävän. Onko teillä tuossa seinällä ohjeet mitä väriä mihinkin pyykkikoppaan laitetaan? Itse olen yrittänyt ohjeistaa meillä, että toiseen vetolaatikkoon vaaleammat ja toiseen tummat, mutta ei oppi oikein mene perille...

  VastaaPoista
 7. Oh mitkä vuoret valloitettavana! :D
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Katri: On ohjeet :D Piti kyllä kädestä pitäen näyttää mitä niissä lukee, mutta nyt osuu muillakin oikea pyykki oikeaan koriin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)