sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Entisöijän karkkipäivä

Yksi maailman parhaista jutuista on ystävät, etenkin sellaiset jotka saavat mieleensä Katjan kun ovat heittämässä tavaroitaan pois. Muistavat, että ai juu, sehän on se hamsteri, enpä heitä roskiin vaan kiikutan Katjalle. Eilen lauantaina sain yhden laatikon jonka sisällössä oli ajateltu minua raudan lujasti. Laatikko oli tiukasti muoviin pakattuna enkä päässyt sitä heti penkomaan. Olo oli kuin lapsella karkkihyllyllä tai jouluaattona.

Vihdoin kun minulla oli aikaa avata laatikko pakkauksistaan, enpä olisi enää iloisemmin voinut yllättyä. Kaikkea tarpeellista, ja paljon! Arvatkaa kuka on näiden ruuvien ja varaosien kanssa syksyn entisöintikurssin kingi!
 Entisöintiä tuntemattomat saattavat nyt ajatella, että saahan niitä ruuveja kaupastakin. Niinhän niitä saa, mutta niissä on kaikissa ristipää. Ja vanhat ruuvit ovat tasapäällä. Eikä tasapäisiä myydä tavallisissa rautakaupoissa. Ja jokainen teistä voi arvata ruuvin kappalehinnan kun sellaisen ostaa entisöintiin erikoistuneesta kaupasta, jos sellaista putiikkia nyt edes lähinurkilta löytyy.
 Sormi- ja tuulihaat oli ostoslistalla, nyt niitä ei tarvitse kaupasta hankkia ja saamme kaikki neljä lasikuistin aukeavaa ikkunaa toimimaan kunhan pääsemme ostamaan jostain saranoihin varaosia.
Seuraava hankinta on ostaa varaosilleni pieni laatikosto jossa on paljon pieniä lootia. Oi sitä hetkeä kun saan lajitella uudet ruuvini laatikoston uumeniin. Käydä välillä ihastelemassa ja silittelemässä aarteitani. Kiitos T ja perhe.


10 kommenttia:

 1. Voi mahtavuus! Tuollaista voisi toivoa joululahjaksi. Onnittelut entisöintikurssin kingille ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa ihan saada joku joulu lahjaksi vain kaikkea vanhaa. Minä oikeasti tykkäisin :D

   Poista
 2. aivan mahtava aarre,kertakaikkiaan ihana lahja!

  VastaaPoista
 3. No onpa todella fiksuja ystäviä sinulla! Ihanat namit;)

  VastaaPoista
 4. Voi mikä yllätyspaketti!! Huippuystävät <3

  VastaaPoista
 5. Ihania ystäviä sulla on! Meillä oli lapsuudenkodissa ennen ikkunaremppaa tuollaiset 2-reikäiset hakaset, jotka lapsena mun mielestä muistutti nubialaisen naisen profiilia. Se pienempi lenksu oli kasvot ja isompi sen muhkea tukka ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas on lasikuistillajust tommoset hakaset, ai että olin niistä onnellinen. Toivottavasti ystäväiseni tätä lukee ja tietää miten onnelliseksi tulin, nyt niillä uusilla hakasillakin on tarina!
   Hauska ajatus naisen profiilista :D

   Poista

Kiitos kommenteista :)